11. Cumhurbaşkan'ı

sasoon' Alıntı:
85 Yil Bİz ÜzÜldÜk . Bİr 85 Yilda Sİz ÜzlÜn O Zaman Nİye Bu Kadar SevİndİĞİmİzİ Anlarsin Umarim.

Mesajını klon üyelikle değil delikanlı gibi asıl nickinle yaz.
Bak biz çekinmeden yazabiliyoruz. Çünkü sizin gibi gizli saklı işler çevirmiyoruz.
Haklı olduğumu gösteren bir mesaj yazmışsın. Teşekkür ederim.
Başka söze hacet yok. Sahte yeminlerden ne kastettiğim sayende çok daha iyi ortaya çıktı.

Bazı arkadaşlar demogaji yapmayı seviyo herhalde.
Arkadaşlar kabul edin şimdiye kadar türkiyede
her kesime hitap eden bir cumhurbaşaknı seçilmiş durumda
Bir cumhur başkanının yapması gerekenlerden daha fazla işleri yapcağına inanıyorum..
vatanıma milletime hayırlı olsun diyorum ve...
Vatan sağolsun diyorum

MadNefret' Alıntı:
Bazı arkadaşlar demogaji yapmayı seviyo herhalde.
Arkadaşlar kabul edin şimdiye kadar türkiyede
her kesime hitap eden bir cumhurbaşaknı seçilmiş durumda
Bir cumhur başkanının yapması gerekenlerden daha fazla işleri yapcağına inanıyorum..
vatanıma milletime hayırlı olsun diyorum ve...
Vatan sağolsun diyorum

Bana ve çevremdeki bir çok insana hitab etmio... hiç bir zamanda etmiyecek.. en basiti karısı ülkesini avrupa mahkemelerine vermiş bi insan cumhurbaşkanı değil bence bişeydir ama neyse..

HAyirLi OLsun...

saulh avrupa mahkemesine vermiş diosun ama onun eşi başörtüsü yüzünden üni. okuyamadığı için kendisi değil eşi avrupa mahkemesi verdi bunuda biliyosun dimi neyse o iyi bu kötü bu cümleyi çok söylemek istiyosanız bunun yeri burası değil...

Biz neyi tartışıyoruzki 11.cumhuru reisimiz AbduLLah güL olmuştur sindirirsiniz sindirmessiniz hakaret edemessinz artık !!!
Büyük beyinler fikirleri tartışır orta beyinler olayları küçük beyinlerde ancak KİŞİ leri tartışır!!!

İstemeyenler ya da beğenmeyenler olabilir bunu anlayışla karşılıyorum.

Ama önemli olan nokta şudur ki Halk ın çoğunluğu Gül ü istedi ve seçilmesini sağladı.Bu noktadan sonra kimseye söz düşmez sanırım..

Şu an konuşmak için çok erken

Bence 3-4 ay bekleyelim ve görelim Gül nasıl bir cumhurbaşkanı olucak.Ben eminim ki bir çok arkadaş söylediklerinden dolayı mahcup olucak..

Milletimize hayırlı olsun =)

ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun
mevcutlariçerinde ABDULLAH GÜL den başkası bu görevi yerine getiremezdi

Bazıları 85 yıldır üzüldük felan yazmış . Demekki devrimler ve Türkiye Cumhuriyeti onu rahatsız etmiş .
Neden ekmek yediği yeri bu kadar pisletme ihtiyacı duyan bir şahsiyetmiş onu anlamadım .
Ama kapı her zaman açık . İran , Irak , Afganistan , Filistin , Suriye , Lübnan vs . . Ülkelere gibip yerleşebilir . Daha rahat edebilir mi orası ona kalmış . 85 Yıldır bu Cumhuriyet ona batıyorsa . ( ama unutmasınki bu Cumhuriyet ve bu Demokrasi sayesinde bu ülkede yaşayabiliyor )

Bu ve bunun gibi başlıklara yorum yazmak istemiyordum ama 1 mesaj atıp giden şahsiyete böyle birşeyler yazmak zorunda hissettim kendimi .

hayırlısı olsun gül sayesinde sivil anayasada geliyor .

kürtçe eğitime yeşil ışık , petrolümüzü bir yabancının yönetmesine olanak sağlayan PETROL yasası , Orman alanlarının kesilebilmesine olanak sağlayan 2-B yasası , Dicle , Fırat , Kızılırmak gibi çaylarımızın Uluslar Arası Su Kurumlarının denetlemesine bırakılması gibi yasalar onaylanır , ülke satılır , halkta ağzını açar sadece televizyondan seyreder

saulhudson' Alıntı:

Bana ve çevremdeki bir çok insana hitab etmio... hiç bir zamanda etmiyecek.. en basiti karısı ülkesini avrupa mahkemelerine vermiş bi insan cumhurbaşkanı değil bence bişeydir ama neyse..
hakkını arayan, özgürlüğünün peşine düşen herkes istediğini istediği mahkemeye verir...
özgürlük diye bir yerinizi yırtarken bazı arkadaşlarım üniversitenin kapısından zorunlu olarak istemediği bir kıyafetle giriyor, hiçbiri mutlu değil, sen ve çocukların mı mutlu olsun! bende kısmi özgürlüğe karşıyım kardeşim!

sasoon' Alıntı:
85 Yil Bİz ÜzÜldÜk . Bİr 85 Yilda Sİz ÜzlÜn O Zaman Nİye Bu Kadar SevİndİĞİmİzİ Anlarsin Umarim.

Sen kimsin ki bu postu buraya atıyorsun hemde ilk msj ında :mad:
hangi kesime hizmet amaçlı bunu buraya yazdın tartışılır doğrusu.ortalığı karıştırmak ve belirli bir kesimi kötü göstermek amaçlı yazdığın çok belli.

gamshe_Lee' Alıntı:
qüLüm benimm qüLüm benimm :) heheheh yaşasın $eriat +1907 vatana millete hayırlı ol$un benimde gönLüm GÜL'Den yanaydı Zatiii :))

çamurun dediği gibi şu amalar olmasaa 12 imam gibi olucakta ortalık...

askerimizin bile GATA da ki konusmalarında abdullah gule sayın cumhurbaskanımız değil sayın cumhurbaskanı! dediği su zamanlarda laik rejim karsıtı abdullah gule cumhurbaskanım demek benim adıma hıc bı zaman gerceklesmyecektr..

bi seçim daha yaptırın o zaman :D

mütiş oldu yaw vallaha vatana milete hayırlı olsun

Haklısın umarım CHP'nin yüzünü kara çıkartır... Ülkemiz hakkında hayırlısı olsun...

Geri