ŔĘĂČŢŎŖ☺;5274313' Alıntı:sen "bir"tanesin. umarım yine uzun süre aramızdan ayrılmak zorunda kalmazsın
İyi bilirdik hocam =)
Gurbetcilerin hasi vatansever duyarli biri ..
evet vatan millet sakarya denilince en önde gelen üyelerimizden
seviyeli, kaliteli ve bir o kadarda class bir insan. bu arada otomobil zevkimizde ayni....
Eğer hislerim yanıltmıyorsa asker bir aileden gelmiş gibi bir intiba edindim....lakin...sözü özü bir kardeşimiz...:smile:
10 numara şaheser :smile:
Vatan hasretinden mi? bilinmez, "vatan" denince akan sular durur. "Bir Türk dünyaya bedeldir" sözünü haklı çıkarırcasına herkesi karşısına alabilir.
Vatansever,saygılı ,insanlara ne şekilde yaklaşacağını bilen disiplin ve sorumluluk sahibi diye bir izlenim bıraktı bende.
Bmw tutkunu,vatanını seven,saygıLı,güzeL şahsiyet
Foruma ilk geldiğm zamanlardan itibaren konularıyla ilgimi çeken , tanımak istediğim , takip ettiğim üyelerden biri kendisi .Bayadır yoktu sanırım .Son zamanlarda tekrar aktif , bu sevındırıcı.
Konu ve yorumlarındakı gözlemlerıme göre
Vatansever , saygılı , düzgün kişilik....
saygı duyduğum sayılı kişilerden. vatan olan sevgisiyle benim ona olan sevgim aynı boyutta
Bu forumdaki en cooL kişiLerden birisin..
EtLiye,sütLüye hiçbirşeye karışmazsın.
İyi bir miLLiyetçi ve Atatürkçüsün.
1001 dai ben seni yaz yaz bitiremem... yaklasık 5 yıldır tanıyorum seni bi çok muhabbetimiz oldu tek kelimeyle mükemmel bir insansın... iyki dostumsun iyki arkadasımsın...
Sen bu forumdayken ben biliyorumki Atatürk ve Cumhuriyete laf ettirmezsin
Daha ne diyeyim
vatanseverlik denilince akla ilk gelen üyelerdensin..ayrıca bmw zevkine de diyecek yok..=)
Forumda örnek alınabilecek sayılı kişilerden o bir üstat : ) HH in ordinaryus profesörü =)
sen bi görünüp bi kaybolanlardansın tanıdıgımız kadarıyla iyi kararlı ve düzgün bi kişilige sahipsin
sert, tavizsiz ve biraz fevri
ĦĄЯĄMÍ;5284116' Alıntı:forum emektarısın. gece 3 yada sabaha karşı 5 te paylaşım yapan ender üyelerdendin![]()
gugulun dunya uzerindeki tek rakibi![]()
Forumdaki En Kral Kişilerden ßiri.
Kral adamsın 1001'im..
Bedirhan Gökçe'nin "Alamanya Mektubu"nu her dinlediğimde aklıma gelen 2 kişiden birisi
severiz seni üstad,her ne kadar görüşmesek de,tanışmasak da![]()