1000 feetten türkiye resimleri (Alp Ergin)

remington' Alıntı:
ilk resim benim memleketten muğla/dalyan
Mugla dalaman benim yarı memleket sayılır bikac senedir gitmiyoruz ama eskiden her sene giderdik dalyan mükemmel bi yerdir birde iztuzu nun denizi güzel olsa mükemmel bir şey olacak
BU arada sen bilirsin birde aşı koyu vardir benim hayatımda hayran oldugum nadir yerlerden biri eger hala eskisi gibiyse bozulmamıssa mükemmel bir yer imkanım olsa gitmek isterim gidersemde fotolar burda :)

gözünü sevdiğim emleketimiz çok güzel de bizim yerimize Almanı Rusu geziyo_Onlara günlüğü her şey dahil 10 dolar bize 100 dolar olunca gezmek de zorlaşıyo memleketi...Aslında mazaret değil tabi ki bu...
Paylaşım için saol...

Böyle güzellikler Tr den başka bi yerde olamaz zaten =)

abi ulkemizdeki guzellikleri gostermesini bilmiyoruz valla sadece dogru acidan guzel resimlerle harika bri hal aliyor millet ulkesinde boyle yapiyo bizim fotograf ustalarida calissa guzel olacak am abizimkileri fotograf cekmek icin yurtdisina gidiyorlar ulkemizin guzellikleri goz ardi ediliyor cok guzel resimler eline saglik

Aysar' Alıntı:
dagin sularla bir basamakta olan resim cok süper (7 resim)

neresi acaba orasi?

hepsi güzel .... hasankeyf kadar degiller ama :(

7. resim atatürk barajı türkiye olmadığına inanmayan arkadaşlarım siz sorun ben yerlerini söyliyeyim

ßi Kaçı verilmişti burda ama digerlerini yeni gördüm ;)güzel paylasım..

Trabzon Sumela manastırını gördüm resimlerde.
Bunlar elbette ki Türkiye manzaraları. Cennet ülkem benim.

Bende ÇoĞu Yerİ Çikardim Ama Sondakİ Resmİ Çikaramadim Bİlmİyom..sonuÇta Cennettİr Bİzİm Ülkemİz...

resim 1 Dalyan MUĞLA
resim 2 Manavgat şelalesi ANTALYA
resim 5 Sultanahmet İSTANBUL
resim 7 Atatürk Barajı
resim 8 Sümela Manastırı TRABZON
resim 9 Ağrı Dağları AĞRI
resim 13 Büyükada İSTANBUL
resim 16 Alaçatı İZMİR
resim 18 Konyada bir yer neresi bilmiyorum
resim 19 Kapalı Çarşı İSTANBUL

ayrıca resim 3, 4, 6, 11, 12, 14, 15, 17, 20 ve 21 türkiyede ama şehirleri bilmiyorum

kalanını türkiyede olabilir bilmiyorum

hepsi Türkiye degil tabi..

güzel türkiyemm

Bu tür yerleri hep bildiğimi düşünürdüm bu sefer 1-2 yer dışında çıkartamadım:D Bu arada sular altında kalmış minare Urfa'nın Halfeti kasabasına ait. Baraj altında orası sular altında kaldı.

en üstteki türkiye ondan eminim:D gittim oraya:D

Geri