arkadaşlar ben bu siteye üye olmuştum baya çaba harcamıştım. Arkadaşımın dediği doğru bu site türklere de ödeme yapıyor. Fakat türklerin download yaparken çıkan anketi doldurmasına izin vermiyor.Peki neden vermiyor bunuda açıklayayım.Sharecash anket şirketleriyle anlaşma yapmış.Örneğin anket başına:1$ ile 2$ arasında sharecash'e para veriyor.Peki siz ne kazanıyorsunuz?0.20 cent ile 0.60 cent arası indirme başına veriyor.Bu iş ile ayda 2000-3000$ kazananlar var.Bunların kanıtlarıda forum sitesinde bulunmaktadır.Fakat Benim Size Tavsiyem 1000 indirme başına 600$ alacağınıza.CPALead.com üye olun CPALead size anket başına 1$ ile 5$ arasında veriyor.Yabancı bir Film sitesi kurun.Bu sitede amerikada oynayan yabancı filmleri upload edin.İnanın Günlük hitiniz 5-10k'dan aşağı olmaz daha fazla bilgi istiyorsanız msn adresimi ekleyin. [email protected]
Not:Bu iş ile uğraşıp Günde 5500$ kazanan gördüm.Bana inanmıyorsanız CPALead'a üye olduktan sonra chat bölümünden geçen kazançları görün inanılmaz kazanç sağlayanlar var.
Not:Bu iş ile uğraşıp Günde 5500$ kazanan gördüm.Bana inanmıyorsanız CPALead'a üye olduktan sonra chat bölümünden geçen kazançları görün inanılmaz kazanç sağlayanlar var.