1000 İndirme 600$ :)

white_crow

New member
Reaction score
0
| BüYüK SıÇRaYıŞı GeRÇeKLeŞTiRMeK iSTeYeN | BiRKaÇ
Evet arkadaşlar öncelikle bu konuyu tamamen ben anlatacağım yani alıntı değildir.

LÜTFEN KONUYU TAMAMEN OKUYUNUZ. SONLARA YAKLAŞTIKÇA SİZ DE SEVECEKSİNİZ :)

Şimdi nasıl para kazanacağımızı sizlere anlatmaya başlayayım. Öncelikle profildeki web sitesine tıklayarak kayıt oluyoruz.

Kayıt işlemimiz kolay olduğu için burayı hızlıca geçtim.

Evet arkadaşlar şimdi sitenin en güzel yönünü sizlere takdim edeyim ;)

MiNiMuM DoSYa BoYuTu YoK!!

Evet arkadaşlar bu sayede Upload ve Download hızında problem çekmeyeceğiz.

Evet şimdi sitenin muhteşem bir yönünü daha söylüyorum ;)

ABD'den olan 1000 indirmeye tam 600$ veriyor!..

İşte ödöneme kanıtları...

dm4m89.png

file.php

file.php

sharecashpaymentedit.jpg

Eğer 600$ isterim diyorsanız profildeki web sitesinden üye olduktan sonra Mail adresimizide ekleyin ve "Ünlü ABD Forumları" arşivimizi sizlerle paylaşalım ;)

Şimdi sizlere sitenin çalışma prensibinden bahsedeyim.. Akla gelen ilk soru bu sitenin diğerlerinden farkı ne ki bu kadar fazla ödeme yapıyor?

Cevabı basit;

Mesela böyle bir indirme linkimiz var...

Linke tıkladık ve "Click here to download!" yazısına bastık..

Ve karşımıza "Complete this Offer!" isimli bir sayfa çıktı..

İşte bu sayfada sitenin anketi var.. Bu anketi doldurduktan sonra indiriliyor.. Bu yüzden çok para kazanıyorsunuz..

Anketle Kimse Uğraşmaz Bu İş Yaş (-mı acaba)

Tabikide öyle değil.. Zaten anketle uğraşılmıyor 1 dakikanızı bile almaz..

Fakat Türkiye'de site çok yaygın değil ancak ABD de çok yaygın bir site yani nasıl biz Rapid den premium almadan indirmek için saniyeleri bekliyorsak onlarda anketi dolduruyorlar ;)

Dediğim gibi Email adresimi ekleyerek benimle irtibata geçen arkadaşlara ABD forumlarının arşivini vereceğim..

x6j3u1.jpg

Yani 16945 kullanıcının toplam kazandığı para 70588$ !!!

- Ödemeyi PayPal ile yapmaktadır. Bu da sitenin güvenilirliğini tekrar gösteriyor.
- Minimum ödeme 10$

Şimdi yapmanız gereken tek şey profildeki siteye üye olup, profilde belirtilen Messenger adresini ekleyip bizlere ulaşmaktır.

ÖDEME ALAMAZSIN DİYENLERE KAPAK OLSUN BUYRUN...

17146a288299bf56120f95753cb074b2.png

Türkiye için geçerLi değiL bu site.. Amerika,ingiLtere ve Kanada'ya ödeme yapıyor.. Downlaod linkine tıklandıqında açılacak olan anket yerinede This offer is not available in your country. yazısı çıkıyor.. Yani Türkiye'yle işimiz olmaz diyor =)

ben fazla inanmıyorum bu tip şeylere. bir de yukarda arkadasın biri türkiye'ye
ödeme yapılmadıgından bahsetmiş. ona ne diyeceksiniz?

Evet arkadaşlar öncelikle bu konuyu tamamen ben anlatacağım yani alıntı değildir.

demen bile şu an bir yalan =) aynı tasarımdaki konuyu baska forum sitesindede gördüm.. TR icin gecerli degil bu olay.

@white_crow

u.s.a ' da mi yasiyorsun ?
sadece US/UK/CA icin gecerLi arkadasLar

1000 DownLaod = 600 $ :durdurun

Bende Pek İnanmıyorum Böyle Birşey Olduğuna Anket Bu kadar fazla para verse zaten o sitede bizim türk milleti çözmedik anket bırakmaz :D

En kralı Hotfile...1000 indirme 3 $ hemde garanti...
www.hotfile.com türkçe dil desteğide var...
Buyrun inceleyin...
1000 indirmeye 600$ verirlerse indirmelerden neler çıkağı kesinlikle belli değildir..
Bence budur..

demen bile şu an bir yalan =) aynı tasarımdaki konuyu baska forum sitesindede gördüm.. TR icin gecerli degil bu olay.

konuyu ben hazırladım dedim mi ben hazırlamışımdır.Yalan söyliycek halimiz yok. ptc sitesinde gördüysen onu da ben açtım.

Biraz biriksin ödeme alıcam o zmn buraya foto koyarım görürsünüz...

NoT: TR ödemesi yoktur.

SaYGıLaRıMLa...

Slm whit crow ben seni msn'de ekledim.

Su ABD forum'larini verebilirmisin bi zahmet? Slmlar ve eline saglik !

Sen bir eklede konuşalım, pm atamıyorum iletişim bilgini bana gönderirmisin?

Geri