%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

neden kendi şifremi yazıyorum ki? bunun gerçekliine inanmıyorum...

yalnız burda nie benim msn şifremi istiyo ben onu anlamdım bi türlü:goz: :eek:ut: :sigara:

kardeş ava giden avlanır demişsin ama www.msnturkiye.org diye bir siyede şifreni tekrar alabilecegini söylüyor. bu işe yarıyormu acaba. bir bilgin varmı bu konuda.

eyw. kardes bunlara dusen demi warmıs yahu? :)

Konu İçin Tşkler Bilgisiz hackler yamaya çalısanlarn hazin sonu

SiP@Hi' Alıntı:
neden kendi şifremi yazıyorum ki? bunun gerçekliine inanmıyorum...

işte bizde bunlara kanmayın diye verdik bunları ama tam okumayanlar anlıyamıyor :eek:ut:

evet ben bu türk hack tiplerini çok gördüm..Özellikle de Paylaşım programlarında..
Ares ve Limewire gibi programlarda..Tabi ki de güzel bi yere parmak bastın :D..
Uyardığın için Tşkler..

evet ben bu türk hack tiplerini çok gördüm..Özellikle de Paylaşım programlarında..
Ares ve Limewire gibi programlarda..Tabi ki de güzel bi yere parmak bastın :D..
Uyardığın için Tşkler..

bunları yiyen hala kisilerin olmasın bizi toplum olrak uzuyor ava giderken avlanmak bazı kisiler kendini cok akıllı sanıyor sanırım:)))))))

Hi, can someone help me translate this to english please?!? pretty please??? Thank you so much!

hellboy726' Alıntı:
inananlar olmasa biz burda olmazdık arkadaşım :)
evet abi simdi adamın emeği bence gereksiz değil .ben sahsen yeniyim bu sitede, ben inanmadım ama yine de inanlar çıkabilir.

helly boy msn adresini verebilirmisin burdan bişey anlamadım daha doğrusu yaptımda olmadı bi yardım etsen

Çok doğru açıklamışsın tebrikler

exelans_38' Alıntı:
helly boy msn adresini verebilirmisin burdan bişey anlamadım daha doğrusu yaptımda olmadı bi yardım etsen

messenger adresim ve/ iletişim bilgileri profilimde bulunmaktadır.

birşeyleri öğrenmeden yapmaya kalkışmak hüsranla biter

Geri