%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

abi gönül meselesi

hellboy abi ve diyer ustalarıma abiler bana yardm edin gnl meselesi bu abi benım bi msn şifresi calmam lazım ama bi türlü beceremedım sitede çok profram yöndem denedim ama beceremedım bunu ben ama abi benım o msn adresini almam lazım sizde bana allahın adına yardım edin yani ilgilenen olursa itibata gecelim lütfen ben çok uğraştım ama beceremedım yardım edin abi lütfen benle itibata gecin abi lütfen [email protected] bu msnden bana ulaşın abi allahın adına:vur

saoll hellboy :) ztn ben asla boole biseye girishmedim.. tamamen sachmaliktan bashka bisey deil.. bashkasinin ozel yashami bizi hich ilgilendirmezde ztn.. :D

evt kesinlikle doğru söylüyor bende rastladım bir kaç forumda böle yapan uyanıklara hatta bi kere bende düşmüştüm bu tuzağa sonra ben ne yapıoyrum demiştim. ondan önce davranıp mail adresimin şifresini değiştirmiştim. ama bu hatayı yaptığımda daha çok küçüktüm yaaa :D

abi yok ya ne sizi keklicem daha hiç birinizi tanımam etmem yani sizde her tasın aldında bişi arıyorsunuz kendinizi bişi sanıyorsunuz bilmişlik yapıyorsunuz eğer kötü bi niyedim olsa viçdan meselesi yapmadım sizden sadece yardım istedim bana bi yardım istedim diye kufur etmedıgınız kaldı bu msjdan sonra siz bilmişler onuda yaparsınız yani sizden beklenir hack adı altına gizlenmiş kendini bişi sana gençler biraz ii niyetiniz olsa bana yardım edersınız sizin hiç gönül meseleniz olmadımı olmustur illaki oyle bi duruma dusen bilir yardım bulabilmek için yalvarır bende sıze onu yaptım ama bu çabamda boşa cıktı galiba :(

ya hakikataen sağol ama benm msn mi ben bu işlere bulaşmadığım halde hacklediler ve çok sinrilerim bozuldu bütün arkadaşlarımla konuşup beni kötülemişler.. msnsini öğrendim ama hacklemek istyorum neden böle bişey yapmışki??

bende yeniyim ama bu konuyu biliyorum.verdiğin hack dersleri için teşekkürler..

abi saolun sızde olmasanız o tılkıler cok kurban buluyor ıyı kı varsınız elınıze saglık

saol çok doğru inanmayın böle şeylere

şifre yazmak mantıksız zaten. uyarı için teşekkürler...

süper açıklamışın tşkr bilgilendirdin için

Geri