crack man
New member
İlkokul okumamışsın sanırım...Orda bebelere birimleri ve kavramları karıştırmamak için; ELMA İLE ARMUTU KARIŞTIRMA, yanına birimleri yaz derler...
Seninki de o hesap!
ERMENİ İLE MEMLEKETİNİN İŞÇİSİNİ DENK TUTUYORSAN ; SANA DİYECEK BİŞEY YOK...
AYRICA BANA HİTABEN YAZIYORSAN; BENİM TEKEL İŞÇİLERİ HAKKINDA BİR POSTUMU BURAYA KOPYALAYARAK YAZSAN İNANDIRICI OLURSUN...OK?
Kaldı ki Tekel işçilerine de ERMENİYE VE PKK LIYA bile reva görülmeyen bir şekilde müdahale edildi...Ben de bunu eleştirdim...Konunun özünü değil ama müdahale şeklini sadece foruma taşıdım....AYRICA BU KONU İLE -TEKRAR EDİYORUM- HİÇ Mİ HİÇ ALAKASI YOK...
Şu forumda biraz takılan neye destek neye köstek olduğunu bilir. Ayrıcana sen diyorsan ki ben destek vermiyorum o zamn sözüm destek verdiğin Arıtman'a.
Ayrıca insanları bir tutmuyorum elma ile armut hakkında ders vermek kolaydır ama verdiğin dersi anlamak önemlidir. Sana anlatmışlar ama bakalım anlamış mısın? Ben yapılan iki olayında suç olduğunu anlatıyorum. Öbür postumda yapamazlar demiştim ama şimdi bi haber okudum. Bunun yapılmasını AB istiyormuş o yüzden yakın zamanda gerçekleşicek gibi görünüyor. Pkk lı dediğin adama eğer suçn yoksa gel yasadan yararlan deniyor. Yasandan yararlanmak isteyen adamı alıp dövecek misin? Tekel işçilerine Türkiye şartlarına uygun müdahale edildi. Türkiye de izinsiz gösteri yapıyorsan milletvekili bile olsan polise verilen görevi bir emir gelmedikçe polis uygular.