100 AKP GERÇEĞİ (bunları biliyorsunuz)ezberleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kozmik' Alıntı:
akp lileri çağırıyorum
buyrun savunun

ama savunun dediysek kanıtlarıyla savunun
arkadaşlarımız eleştirirken hepsini KANITLAMIŞ
savunun kanıtlayın diyorsun ama yalanın nesi savunulur nesi kanıtlanırki..chpliler çamur at izi kalsın taktiğini yaşam biçimi haline getirmişler tamamen çarpıtma olan bu maddeler nasıl kanıtla savunulabilirki? Bu hırsızlık iftirasına maruz kalan masum bir insandan kendi kendini temize çıkarmasını istemek gibi birşey.. oysa iddia sahibi bu ithamını kanıtlamalıdır..bu hukukun ana kaidesidir..bazı gazetelerin başı sonu belirsiz kupürlerini sıralamışsın ve bunları demagoji ve binbir hileyle süslemişsin.. chpliler 4.5 yıldır AKP nin hiçbir yolsuzluğunu hiç bir başarısızlığını göremediği için bu ucuz oyunlara başvuruyor ama artık halkımız uyandı eskisi gibi ucuz numaralarla dolduruşa gelmiyor..Bu kadar ucuz olduğunuz sürece bu ülkede iktidar göremeyeceksiniz zaten..2. hezimete hazır olun.

jenas' Alıntı:
bütün bu ultra demagojik & hezeyanlarla çevrilmiş 100 maddeyi yazmak için büyük emek sarfetmişsin.. tebriğe değer tabiiki.. ama sen bu saçmalıklarla zaten sadece chp seçmenini uyutabilirsin..AKP seçmeni bu numaraları yemez..Aslında azcık ülkesini seven hiçbir kimse yemez.. Boşa kürek çekiyosunuz..AKP yeniden iktidar olacaktır..Bunu sonuna kadar haketti..Ülkeyi yine krizin eşiğine götürmek isteyenlere karşı yapabileceğimiz tek şey oylarımızla tek başına yine hakedeni başa getirmeliyiz..Salt AKP fanatiği değilim fakat aslında ülkesini hiç sevmeyen işbilmez, çarkın dişlisi, halktan kopuk ve aslında onu hiç sevmeyen hor gören insanlara karşı AKP diyorum.. Sonuna kadar!!
son olarak bir şey ekleyeyim: Başörtüzede insanlar güya AKP döneminde mağdur oldular gibi bir hava yaratmışsın yazında..şu bir gerçekki sadece AKP döneminde o insanlar polis copu yemedi..Savunduğun parti her neyse -ki belli- başörtü sorununun çözümünü engelleyenlerin onlar olduğunu cümle alem biliyor o yüzden hiç tatlı su kurnazlığı yapma bu ülke kimin ne olduğunu çok iyi biliyor..

Gerçekten güzel bir cevap olmuş jenas öncelikle tebrik ediyorum.Ya bu insanları anlamıyorum.Birileri bu memleketi düzeltmeye çalışırken konumunu beğenmeyen insanlarda tekrar aynı statuye gelebilmek için birilerini kötülemeli ki bir yerlerden birşeyler kapsın.Bunların olması çok normal.Ama bence akıllı düşünen gerçekleri görür.Aklınızı başınıza alın önce neyi savunduğunuzu iyi bilin.Artık herşey çok geç olmasın...

cemmaster' Alıntı:
:durdurun :) :durdurun

Akp seçmeni bu numaralarımı yiyor?:)

[VIDEO]MYhCESGlSn8[/VIDEO]

Videonun sonunu iyi izleyin şu dialog var :

"Ananıda al git layn!"
videoda pek bi terslik göremedim.. doğru başbakanımız fevridir asabi bir insandır bazı yerlerde zamanlarda düşünmeden konuşuyorda olabilir ama bu onun sadece ve sadece sorumluluk sahibi, dürüst, çalışkan olmasının yanında bir nazar boncuğu misali bir ruh halidir.. ananıda al git olayına çok sarıldınız ama şunuda görün o olayda başbakan kendisine feveran eden ruh hastası bir çiftçiyi büyük yanlış yapıp adam yerine koyarak dinlemesiyle olay hasıl oldu.. karşısında başbakan olduğunu unutan saygısız adamın aslen karadenizli olan başbakanın damarına basmasıyla büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp ters bir cevap vermesinden ibarettir.. yani burdada sayın başbakanımız iyi niyetinde kaybetmiştir anlayacağın.. diğer parti başkanları halk içine çıkamazken sayın başbakanımız çiftçini sorunlarını dinlemiş ve talihsiz olay meydana gelmiştir.. bu olaydan başbakanın prim kaybetmediğini hatta kazandığına eminim çünkü asıl saygısızlığı o görmüştür bu olayı ısıtıp ısıtıp ortaya sürmenizi anlıyorum çünkü dediğim gibi sayın başbakanın başarılarını gördükçe çıldırıyorsunuz..

jenas' Alıntı:
videoda pek bi terslik göremedim.. doğru başbakanımız fevridir asabi bir insandır bazı yerlerde zamanlarda düşünmeden konuşuyorda olabilir ama bu onun sadece ve sadece sorumluluk sahibi, dürüst, çalışkan olmasının yanında bir nazar boncuğu misali bir ruh halidir..

Pardonda bir başbakanın boş boğaz olduğunu bu yorumla sizde kabul etmiş oldunuz...Ve şunu hatırlatıyorum o mevki ata binmesini bile bilmeyen adamların at koşturacağı bir mevki değildir...O mevkiye gelen adam çenesini tutmayı bilir!

jenas' Alıntı:
ananıda al git olayına çok sarıldınız ama şunuda görün o olayda başbakan kendisine feveran eden ruh hastası bir çiftçiyi büyük yanlış yapıp adam yerine koyarak dinlemesiyle olay hasıl oldu.. karşısında başbakan olduğunu unutan saygısız adamın ....

Köylüye ne diyorsun be kendine gel!!Asıl başbakan karşısındakinin efendisi olduğunu unutup saygısızlık etti!!

jenas' Alıntı:
....aslen karadenizli olan başbakanın damarına basmasıyla büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp ters bir cevap vermesinden ibarettir....

Aslen gürcü ve soyu İsrail'e dayanıyor soy ağacını araştır bunu sende göreceksin..Ergün Poyraz'ı işaret ediyorum...

jenas' Alıntı:
.... yani burdada sayın başbakanımız iyi niyetinde kaybetmiştir anlayacağın.. diğer parti başkanları halk içine çıkamazken sayın başbakanımız çiftçini sorunlarını dinlemiş ve talihsiz olay meydana gelmiştir.. bu olaydan başbakanın prim kaybetmediğini hatta kazandığına eminim çünkü asıl saygısızlığı o görmüştür bu olayı ısıtıp ısıtıp ortaya sürmenizi anlıyorum çünkü dediğim gibi sayın başbakanın başarılarını gördükçe çıldırıyorsunuz..

Hahahaha çiftçinin sorunlarını dinlemiş...Orada sorunu dinlenen bir çiftçi görüyormusunuz?
Sorun öyle değil böyle dinlenir oku baştan sona!! :

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=286290

Prim kazandımı kaybettimi onu 22 Temmuz gösterecektir...Siz anlamadıkça anlayana kadar gözünüze sokmaya devam edeceğiz bu olayı...

cemmaster' Alıntı:
Pardonda bir başbakanın boş boğaz olduğunu bu yorumla sizde kabul etmiş oldunuz...Ve şunu hatırlatıyorum o mevki ata binmesini bile bilmeyen adamların at koşturacağı bir mevki değildir...O mevkiye gelen adam çenesini tutmayı bilir!
Başbakanın kişiliği ülkenin durumuna negatif etki vermiyorsa bu çok da bizi gocundurmaz maalesef savunduğunu tahmin ettiğim deniz baykal veya devlet bahçeliye göre sayın başbakanımız çok daha insani duyguları güçlü ve kişiliği oturmuş biridir..ata binemeyen adamdan başbakan olurmu lafına gelince..Bush denen adamda hemde düşülmesi imkansız gingerdan düşmüştü ama kimse bu adamı başkanlıktan azledelim demedi:saskin

cemmaster' Alıntı:
Köylüye ne diyorsun be kendine gel!!Asıl başbakan karşısındakinin efendisi olduğunu unutup saygısızlık etti!!
köylüye bişey demeyip sus pus olsaydı eminim başbakanda bi köylüye haddini bildiremedi böyle korkak adamdan başbakanmı olur beee!! diyecektiniz..şüphesizki her insanda kusur bulunur aradıktan sonra..

cemmaster' Alıntı:
Aslen gürcü ve soyu İsrail'e dayanıyor soy ağacını araştır bunu sende göreceksin..Ergün Poyraz'ı işaret ediyorum...
ergün poyrazın nasıl bir adam olduğunu herkes biliyor.. hiç bir belgeye ve tanığa dayanmadan tamamen karalama amaçlı yazmış olduğu ''musanın çocukları tayyip ve emine'' kitabının çocuklara masallar serisinde bestseller olduğunuda..lütfen biraz daha inandırıcı olmaya çalışın.Ayrıca diyelimki Başbakanımız denildiği gibi israil asıllı(!) olsun sen insanların Hz Adem ve Havvadan geldiğinede inanmıyormusun insan her zaman her yerde insandır! Irkçılık güzel birşey değildir..

cemmaster' Alıntı:
Hahahaha çiftçinin sorunlarını dinlemiş...Orada sorunu dinlenen bir çiftçi görüyormusunuz?
Sorun öyle değil böyle dinlenir oku baştan sona!! :
olayı tarafsız gözle incelersen anlarsın ama sende yok o melekeni yitirmişsin..

cemmaster' Alıntı:
Prim kazandımı kaybettimi onu 22 Temmuz gösterecektir...Siz anlamadıkça anlayana kadar gözünüze sokmaya devam edeceğiz bu olayı...
Tabiiki görüşeceğiz sabırsızlıkla bekliyorum..

şehide kelle de bebek katiline sayın de sonra gel sehit kanıyla yıknamıs bu toprakları yonet hadi ordan ya...herkesin gorusune saygı duyarım ama vatanını bu kadar ufak goren bi adamın pesinden sahsen ben kosmam kosamam sehitlerimize Atamıza saygısızlıktır!!!

diğer partiler halktan kopuk akp çok halkla bütünleşik.... ananı alda git ... gözünü toprak doyursun .... askerlik yan gelip yatma yeri değildir.... biri şuna haddini bildirsin yoksa benbildiririm (bülent arınç bir çiftçiye söylüyor) .... şehilerimize kelle diyor r.t.e... sayın öçalan diyenler halka çek yakınlar hemde çok ..... NE AB NE ABD TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

jenas' Alıntı:
Başbakanın kişiliği ülkenin durumuna negatif etki vermiyorsa bu çok da bizi gocundurmaz maalesef savunduğunu tahmin ettiğim deniz baykal veya devlet bahçeliye göre sayın başbakanımız çok daha insani duyguları güçlü ve kişiliği oturmuş biridir..ata binemeyen adamdan başbakan olurmu lafına gelince..Bush denen adamda hemde düşülmesi imkansız gingerdan düşmüştü ama kimse bu adamı başkanlıktan azledelim demedi:saskin..

İşte zaten aramızdaki fark bu sen abdyi örnek alırsın ben Mustafa Kemal'i ve Bütün Türk Devletlerini,sen mazisi 100 yıl olan bir toplumu örnek alırsın ben Tarihin başından beri var olanı...

jenas' Alıntı:
köylüye bişey demeyip sus pus olsaydı eminim başbakanda bi köylüye haddini bildiremedi böyle korkak adamdan başbakanmı olur beee!! diyecektiniz..şüphesizki her insanda kusur bulunur aradıktan sonra....

Sus pus olmayacaktı hem ayrıca ne demek ya köylüye haddini bildirmek?Sana Atatürk'ten ders alması gerektiğini söylemiştim...Alıp adam gibi konuşacaktı!Gerekirse teketek çünkü senin köylü dediğin erdoğanın efendisi tabi bunu hatırlarsa ama o efendi olarak seninde kabul ettğin gibi bushu kabul etmiş...

jenas' Alıntı:
ergün poyrazın nasıl bir adam olduğunu herkes biliyor.. hiç bir belgeye ve tanığa dayanmadan tamamen karalama amaçlı yazmış olduğu ''musanın çocukları tayyip ve emine'' kitabının çocuklara masallar serisinde bestseller olduğunuda..lütfen biraz daha inandırıcı olmaya çalışın.Ayrıca diyelimki Başbakanımız denildiği gibi israil asıllı(!) olsun sen insanların Hz Adem ve Havvadan geldiğinede inanmıyormusun insan her zaman her yerde insandır! Irkçılık güzel birşey değildir..

:)..Önce musanın çocuklarını oku sonra gel tartışalım..Abilerin izin verirse....

jenas' Alıntı:
olayı tarafsız gözle incelersen anlarsın ama sende yok o melekeni yitirmişsin..

Tarafsız ol ve Ergün Poyrazı okumayı dene...

jenas' Alıntı:
Tabiiki görüşeceğiz sabırsızlıkla bekliyorum..

Görüşmek üzere...

inconvenie' Alıntı:
sanırım seçim sonucu kapak olmuştur :)

Bak kardeşim bir deniz kirliyse oraya milyonlarca insan giriyor diye oranın temiz olduğunu iddiaa edemezsin bütün insanlık girse o denize yinede o deniz kirlidir bi kere hak anlayışınızı değiştireceksiniz ve batılda olan hakkı; Çoğunlukta , Güçte , İmtiyazda ve Menfaate bulmayı bırakacaksınız ilk önce bunu değiştirmeniz lazım yoksa ne yaparsanız yapın yanlıştan başka çıkış kapınız kalmaz niye bu ağacın kökü çürük. Hak dört sebepten doğar. Bir tanesi insan olmaktan doğan haklardır ve bu haklar beş tanedir. Neymiş bu beş tane hak? Yaşama hakkı, ırz ve namus, nesebin korunma hakkı, mülkiyet hakkı, aklın korunması hakkı ve inanma hürriyeti hakkı. İkinicisi emek hakkı , karşılıklı rıza ile mukavele ve adalet.
İşte hak bu dört sebepten doğar.Bunlardan başka hiçbir sebepten dolayı hak doğmaz. Doğru hak anlayışı budur.
ilk olarak bizim doğru hak anlayışını özümsememiz gerekir. Bundan dolayı kardeşim sen açıkça hakkı çoğunlukta buluyorsun ve üzülerek ifade edeyim hakkın değil batılın gözlükleri ile bakıyorsun tıpkı Akp gibi hakkı doğru hak anlayışında deil batılın hak anlayışında buluyorsun isterse Akp %99.99 alsın yinede batıldır bu onu hiç bir zaman hak yapmaz doğru yapmaz meselenin özü hak anlayışıdır sana ve senin gibilere tavsiyem ilk önce batılın hak anlayıiından kurtulup hakkın safında yer tutmanızdır...

arkasın ABD var yarın talibanı buraya getirir biliyosunuz sayın tayyip in talibanla arası çok iyidir sonra ABD bize talibanın ne işi var burda der savaş açar sonra tayyip amerikaya kaçar oğlunun yanına orda gül gibi geçinir gider bizi mburda topraklarımızı amerika ermeni,pkk,yahudilere verir camilerimizi yıkar kilise yapar... zaten adamlar Türkiye haritasının üstüne Türkiye yazmıyolar Anatolia yazıyolar... yani burada türk yok onlara göre bu topraklar Hala Bizans toprakları baş örtüsü meselesi yüzünden AKP ye oyverenler de baş örtüsü takabilecek bi ülkeleri olmayıca ne yapar bilemiyorum artık çünkü AKP niyeti bu bakın size ibret vericek bir söz Atatürk zamanında kurtuluş savaşından sonra yeni yapılanmı sırasında açılan bi fabrikanın töreninde "Her fabrika bir kaledir der " peki AKP ne yapıyor şuan ? fabrikalarımızı tek tek satıyor... Kendi yaptığı şeyler ortaya çıkmasın diyede Medya kuruluşlarına el koyuyor STAR gitti yakın zamanda SABAH ATV gurbuda gitti şimdi savaş savaş diğerleride gidecek şuan duran medyada zaten tayyip erdoğanla anlaşmalı ve onun istemediği şeyleri yayınlamıyorlar bakın bu 100 madde yi şimdiye kadar televizyonda göremediniz neden diye dordunumu hiç kendinize sayın AKP ye oy verenler... Tmm kardeşim iyi şeyler yapsın iyi laflar etsin bizde verelim oyumuzu amma sen çiftçiye vatandaşa ulan dersen senin niyetin başka derim ben AKP ye oy verenlere soruyorum orada erdoğanın ananıda al git ulan dediği adam sizin babanız abiniz olsaydı yada direk aynı lafı size deseydi siz ne yapardınız ? herşeyin üstü örtbas ediliyo ingiliz gazetelerine SP partisindeyken gül ile erdoğanın verdiği demeçleri okuyun ne olduklaını görün.... gerçi kime konuşuyoruz biz bu millet koyun gibi kimse araştırmadan bilemeden iş yapamya alışkın koşa koşa gidip oyverdiler adam kimdir necidir ne demiştir nası bi adamdır bu kadar şey söyleniyo doğrumudur diyen yok devam edin böyle ey halkım....

leejun kardesım ne sacmalıyorsun sen ruyamı goruyorsun. bu oy verenlerın hepsı aptalda senmı akıllısın yapmayın. durmak yok yola devam

1. Saçma konuşan akp yandaşları dır sonuçta kanıt belli. Kimse bi yerinden uydurmuyor bunları
2. Bu kadar millet bilgilendirilmemiş olabilir, susturulmuş olabilir, rüşvet yedirilmiş olabilir, promosyon ve propagandayla tek çözüm biz diyerekten çaresizliğe itilmiş de olabilir ayrıca salak da olabilir sanki hepimiz hergün bir sürü gazete mi takip ediyoruz oturup siyasi mi düşünüyoruz tarih mi okuyoruz . Bu başka bir muhabbetin konusu buynun değil
3. Siz hâla bu kadar tepkisiz kalmakla yapılması gerekenleri haykıramıyorsunuz bu da sizin korkaklığınızdır veya cahilliğinizdir
4. Ama hiç değilse bişeyler yapmaya çalışanlara engel olmayın vicdanınızı rahat tutmak adına
5. ben bunları kimseyi savundugum için söylemiyorum ama şunu bil ki Akp yi kesinlikle kınıyorum elimden gelse yapacağımı da bilirdim tabi
6. Bir kere apo köpeğine sayın diyen bi insancığın ben hangi sözüne hürmet edebilrim ki...

kalpler ancak Allah'ın elindedir. Ben söylemekle yükümlüyüm sen inanmasan da beni tınlamaz. ama Allah için iki dakka dur da düşün : hani o kadar millet yanılıyo olamaz diyordun ya , işte bak bu kadar kanıt da yanılıyo olamaz...

1. Saçma konuşan akp yandaşları dır sonuçta kanıt belli. Kimse bi yerinden uydurmuyor bunları
2. Bu kadar millet bilgilendirilmemiş olabilir, susturulmuş olabilir, rüşvet yedirilmiş olabilir, promosyon ve propagandayla tek çözüm biz diyerekten çaresizliğe itilmiş de olabilir ayrıca salak da olabilir sanki hepimiz hergün bir sürü gazete mi takip ediyoruz oturup siyasi mi düşünüyoruz tarih mi okuyoruz . Bu başka bir muhabbetin konusu buynun değil
3. Siz hâla bu kadar tepkisiz kalmakla yapılması gerekenleri haykıramıyorsunuz bu da sizin korkaklığınızdır veya cahilliğinizdir
4. Ama hiç değilse bişeyler yapmaya çalışanlara engel olmayın vicdanınızı rahat tutmak adına
5. ben bunları kimseyi savundugum için söylemiyorum ama şunu bil ki Akp yi kesinlikle kınıyorum elimden gelse yapacağımı da bilirdim tabi
6. Bir kere apo köpeğine sayın diyen bi insancığın ben hangi sözüne hürmet edebilrim ki...

kalpler ancak Allah'ın elindedir. Ben söylemekle yükümlüyüm sen inanmasan da beni tınlamaz. ama Allah için iki dakka dur da düşün : hani o kadar millet yanılıyo olamaz diyordun ya , işte bak bu kadar kanıt da yanılıyo olamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri