10 saat Knight yerine!

bu ko dediginiz oyun sadece turkiyede bu sekilde saatlerce oynanmıyo. bütün dünyanın sorunu bu. ko ı hiç oynamadım, oynamayada niyetim yok, sonu olmayan bi oyuna verecek günlerim aylarim yok benim..bunu oynayanlarda hiçbir şekilde kendilerini savunmasın, benim çok yakın arkadaslarımdan biliyorum, kendi yuzlerinede daima söylüyorum bu oyun insanı OT yapıyo..haa orda yeni insanlarla tanısıyosunuz adınada sosyallik diyosunuz oylemi? eger sen o sekilde ortam bulabiliosan kendine sen umutsuz bi asosyalsin demektir..
deli para kazanıolarmıs.. adam 6 ay oyunun basından kalkmıyo, farzetki 5000 dolar kazandı. sahsen ben zamanımı parayla satmam, helede boyle komik rakamlara..

kendinizi kandırmayın...

insan kendini kontrol edemesse biz ne yapalım irade meselesi tembellik yaptıgını sanmıyorum ( tabi kendini bilenlere bildigimiz gibi bu oyun bagımlılık yapıyor güzde 1 saat oynasalar hiç bişey olmaz) :D iyi bir konuya degin mişsin birazda haklısın tabii :D

turkiyeye gelen uyutma yontemlerinden en guzeli...uyku ilacindan bile etkili...ustelik insanin fiziki sosyal ekonomik bozan bir ilac...

tartışma uzadıkça uzamış ben şunu söylemek isterim ben bu oyunu ilk açıldıgı yıldan beridir oynuyorum yaklaşık 35 tane charım var önceleri internet vafem vardı bu yüzden başka işim olmadıgıdan ve para kazandıgım iş oldugundan oynuyordum şimdi bir şirketin makine mühendisligini yapıyorum ama yin eoynuyorum bu arada gelip sizlerle takılıyorum yani bende bir degişim yok aksine bütün sosyal yaşantıma bir ek daha oldu

tabi bu kişilere göre degişir
eleman yaşı ufaktır gider cafeye orada sigara içilen bi ortamda bu oyunu oynamaya çalışır ne bilim güzel bi mazara degil ama ne yaparsın aile lere suçu buluyorum gerekli egitimi sevgiyi itinayı verseler çocujklarına çocuk bu gübü oyunu oynamaya ihtiyaç duymayacaktır bence ......

biraz uzadı hadi kalın saglıcakla

Bilmiyorumda Strateji oyunlarından nefret ederim hatta pc de oyun oynamaktan nefret ederim benım oyunum site yapım programları müzik programları v.b. programlar ama hayatımın buyuk bir bolumu pc basında geçiyor :S buda olumsuz etkiliyor

harika bi teklif :D

bencede koxp kurun bende aynen öyle yapıorum ama 1472 koxpu bulamadım :(

Geri