10 saat Knight yerine!

konuları doğru yerlere,açıklayıcı unsur kullanarak yazalım,her düşünceyi cümle haline getirip farklı başlıklar açarak düzensizlik yaratmayalım

mantıksızlıktan öteye gitmez..sonu yok bunların..

sanıyormusun ki bu oyunu 16 18 saat arası oynayanlar yok??
bencillik , düşmanlık, gruplaşma, sosyal olamama sorunu ,aileden uzaklaşma, tembellik vb. gibi alışkanlıklar kazandıran bu oyunu benim gibi yolun başındayken bırakın diyorum.
ben bırakalı 1 ay oluyor ve inanın oynamayınca birşey kaybedilmiyor.

kardes senın dediğinin internet cafeciler yapar zaten adamın ısı o oyun :)

ben 24 saat acık ama 1 saat takılıom full koxp tıme:) benm gıbı yapın bence

panickroom' Alıntı:
ben 24 saat acık ama 1 saat takılıom full koxp tıme:) benm gıbı yapın bence

bende çoğu zaman arkadas gibi yapıorum. giriyorum oyuna sohbet ediyorum oyunun verdiği kötü alışkanlık tembellik olablir ama asosyal etmesi kişiden kişye göre değişir die düşünüyorum. bide çok ilginçtir bu oyun sayesinde deli para kzanaları duydum adam düpe ile araba almış yuh artık :D

birde kitap oku diosun. ama önce hangi kitabı okumasını bilmesi lazım insanın. buda ancak sohbet ve araştırma ile olur. ben her zaman derim . kitap okumasını bilmekde önemli, insanlar birden 180 derece dönüyoar. kim ne derse desin kitap okuyupda değişmeyeni görmedim ben. birden havalanıyolar. ii bir değişimde olsa lütfen kendinize saklayın.

cidden bu konuyu nie buraya açtın :) konu nereye geldi :)

güzel bi öneri ama herkesin kendi iradesi var.. buda sigara gibi bişi bırak bırak başlıon gene :p

bencede arkADAŞA KATILIYORUM...10 SAAT OYNAYACAĞIMIZA Bİ SAAT KİTAP OKUYALIM...SONRA PC 9 SAAT GEÇİRİLMEZ HİÇ OLMAZSA 1 SAATİNİ AİLEMİZE AYIRalım...8 saat knıght oynanmaz 1 saatini sağlıklı yaşam için koşu ve spora verelim...7 saat knıght oynanmaz arada bi güzelliik uykusu çekelim...yuhh 6 saat knıght oynuyoz 1 saatini arkadaşlaramızıa ayırlaım...
.......... da sürer tabi...boş işler:eek:ut: herkes kendi bildiğini yapsın...ben 24 saat oynuyorum ama 1 saat doplasan duruyorumdur başında...zevkler ve renkler tartışılmaz...

tartışan yok zaten.isteyen isteddiğini yapsın.ben tavsiye ediyorum.sen belki 20yaş üstündesin bu oyunu oynayan ortaokul lise talebesi sayısı oldukça gözeçarpan boyutlarda.o çocuklar harçlıklarını internet cafelerdehiçbir getirisi olmayan aptal bir oyuna harcıyor.o çocuklar bizler bu ülkenin geleceğiyiz.bu boşver sendecilikte yetti artık.
bana dokunmayan yılan bin yaşasın ...
bakalım bin yaşayan yılan sokacak adam bulamayınca dokunmadığına neler yapacak...

10 saat zaten bir deyiş bir taşlama bir laf atmaydı.
Knight oynadığı kadar kitap okusa insanlar
bilgi levelleri(oyun tabiri şimdi çıkıp bunada laf atanlar olur)üst seviyeye vurmuştu...
o gencecik beyinlerin nasıl köreldiğine şahit oldunuz mu hiç?
soran olursa ben oldum...hemde birçok kez..hatta aralarında Hz.Osman(4 halifelerden)'ın peygamber olduğunu sananlar bile çıktı...başka söze gerek yok sanırım.

ya herkesın zevkı kendıne...10 saat oynamak bıraz salakca ok ama 2 saatten den bısey cıkmaz..ha gıdıp baska bır oyun oynamıssın ha gıdıp ko oynamıssın degısen bıseyyol sorun sadece sınırlı olmak veya olmamakta...neyse sen gıdıp kıtabını okumaya devam et belkı ufak bı kurtcuk olursun

Güzel bir öneri aslında. Ama diğer yandan da insanların tercihleri kendilerini ilgilendirir müdahil olmamak gerekir.

tartışma nasıl çıktı böle bi konuda anlamak mümkün değil
2 saat kitap okumak daha iyi bence ama knightın tadı da ayrı
tercih meselesi bi yerde :)
Entellektühell bölümüne taşıdım konuyu

Adam CAfeyi 8 de açıo gece 4 te kepenkleri çekio içeride arkadşları ile yine oynuo böle adamlarda var beyler ..
Ben şahsen 10 saat knight oynamak yerine 3 saat ders çalışıp 7 saat knight oynamayı tercih ederim(oda girebilirsem Kredi kartım yoq :) )

ii oynamasınlar hatta kitapda okusunlarda bu başlığı anlamadım ben kampanya falanmı yapıoruz:)

Geri