10 miLyon LiraLık su faturası

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
İzmir'de emekLi bir işçiye 10 miLyon 81 bin 2 Lira 95 kuruşLuk su faturası gönderiLdi

100202-su-faturasi.hmedium.jpg

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) emekli işçi İbrahim Taner'in evine son ödeme tarihi 11 Şubat olan, 10 milyon 81 bin 2 lira 95 kuruşluk su faturası gönderdi.

Faturayı görünce şaşırdığını ve kuruma itiraz ettiğini belirten Taner, şöyle konuştu:

''600 lira emekli maaşıyla geçinen bir kişiyim. Daha önce en fazla 41 lira kadar fatura ödemişim. Bir yanlışlık sonucu bu faturanın gönderildiğini düşünüyorum. Zaten 16 metreküplük su kullandığım faturada görünüyor. Ödeyecek halim yoktu. İZSU yetkilileri de okuma hatası yapıldığını belirledi. Çok sevindim.''

Başvuru üzerine İZSU yetkilileri Taner'in sayacında inceleme yaptı. Sayaçta problem olmadığını tespit eden yetkililer, ''okuma hatası'' yapıldığını belirledi.

Yetkililer, ''Nadir görülen bir hata. Bilgisayar sistemi zaten böyle durumlarda faturayı dikkate almıyor. Abonemiz bu ay fatura ödemeyecek. Gelecek ay iki aylık birden su faturası alınacak'' dedi.

Ekli dosyalar

• 100202-su-faturasi.hmedium.jpg
    100202-su-faturasi.hmedium.jpg
    11.7 KB · Görüntüleme: 829
adamın yüreğine indiriyorlarmış az kalsın ...

Okadar Su paRası WaLLa çK kÖTü Adam ÇoK ŞaşIRmşTR

insafına kurban olayım bilgisayar :D bzim faturayı da okuma

bizede bu ay 331 tl gelmiş aq her ay gelir 40 yada 50 apartmanı bize mi kitlediler ne . itiraz ettik lavabodan su su sızıyomuş. syaç dogru diyo lar ...ödetcekler paşa paşaa pffff
. o kadar gelmesi biraz saçma :

küt diye götürücekler adamcazğızıda emekliye göndericeğine başka yer mi kalmadı

aynen kalbine iniyodur adamın :p

öyle bi fatura gelse kapıyı kapatıp sıuyu açar ve kendimi boğmak için kullanırdım :D el insaf bu adam su kurbağasımı ki okadar suyu kullansın :D

ülkeyi terkederim =)

şaka bi yana kolay değil bi anda o faturayı görmek .

Vardır bu işin bir yanlışı,adama sormazlarmı suyunmu çıktı diye?

"Bilgisayar sistemi zaten böyle durumlarda faturayı dikkate almıyor."

allah'tan almıyor alsa ne ederdi gariban :hadiordan

Geri