10 MEsajı Olmayan Adultu Göremesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black geldiğinde yoktu ki ben geldiğimdede yoktu sanırım bizden önce konuşulmuş bunlar nese konuşulmuşsa daa önce demekki bölesi uygun görülmüş böle kalsın. . .

valla bi sINIR gelse iyi hatta chok ii olur sömürü alanI tojanları cartları curtları geçtim resimlerin içinde videolar çıkıyo başka siteden birebir çalan arkdaşlar oluo hiç düzeltmeden konu açıyolar sonra uğraşıyor mod arkdaşlar tabii en iyisini yönetim bilir.....

bencede orada zaten genellikle sömürücüler var o yüzden en az 100 mesaji olmali girebilmesi icin

ben tamamen katılıorum
10 msj 20 msj deilde
en azında haftada 5 msj atmayan görmesin derim ben.
10 msjı tamamladıktan sonra sömürücü yine sömürücü olcak.
ama haftalık 5 msj(yada daha fazla)olursa bu tamamen önlenir:)

Dostum sömrücülerin önüne böyle bir yöntemle geçemeyiz..Adam sağma sapan 10 mesaj yazar yine girer.Demek istediğim o ki herşey boş.İçinde varsa sömürücülük bırakın sömürsün.Gün olur vicdan azabı duyar belki o da bir paylaşım yapar.Sabrın osnu selamettir..

Bence de adam daha önceden girmiş ve paylaşımların kalitesini görmüşse eğer 200 konu sınırı da koysanız onu saçma sapan bir şekilde de olsa aşıcaktır yine sömürmeye devam edicektir. Bu karar sadece forum kirliliğine sebep olur.

mesaj değilde konu yapsak??? konuda gereksiz bişi açsa bile hemen modlar bunu farkeder

ya şimdi en az 10 mesaj olursa adam gider açılan konulara cevap verir alakalı yada alakasız 10 mesaj hakkını doldurur en az 50 mesaj iyi bence. yöneticilerde bu fikri uygun görürlerse iyi olur derim

bence asıl sınır konu acmaya getirilmeli... herkes konu acamamalı... ikisinede kısıtlama gelsin

bence de belli bi teşekkür alma limiti getirilebilir ya da adam eğer yeni üyeyse bir hafta için günlük ortalama mesaj sayısına bakılır çok fazlaysa resmen adam adult için kasıyo demektir.. :Sopa

10 hesap açar tek mesaja teşekkür eder yine yapar..
türk kafası kolay yoldan kasar:D
kısacası ben anladımki her adult a sınır getirmek veya kapatmak imkansız:)

arkadaşlar isterseniz site girişide parali yaplimm:D bence bu bir ihtiyacc herkes faydalanmali diyelim 10 msj yapitniz ben 1 dk on tane msj atarimm diyelim 100 yaptinn en fazla 5 dk alir yani söylemek istediğim bu fikir daha cok gereksiz msj atilmasina neden olur buda siteyii kasarrrr :D

Büyümek için Adult'a gerek duyularak, belkide sadece 1 yada bir kaç kez giren üyelerin sayıları ile büyümek mantığı yanlış. Ve bence forumun Adulttan daha fazla ilgi çekecek bir hale getirilmesi lazım.
Adult zamanla gençlerimizi psikolojik olarak etkileyecek duruma gelecek. Bu vatanın evlatları daha faydalı işlerle kendilerini yormalı diyorum...

evet wolf haklısın sömürücü cok ama 10 mesaj az 50 mesaj normaldır benim kanaatim böyle daha güzel olur

isterseniz sadece modlar görebilsin adultu?yada boşverin smodlar baksın sadece.yada daha iyi bi fikrim var sadece dark angel takılabilsin orda kendi kendine.

Arkadaşlar burası bir paylaşım platformu sömüren sömürür,emeğe saygısı olanda teşekkür edip bişeyler paylaşır.Eğer siz sınır getirirseniz bu sefer ortalık boş konularla ve boş mesajlarla dolar.Sömürmek yada emeğe saygı göstermek karakterle ilgilidir.

ya arakdaşlar 10 mesaj yazmak çok muz zor sizce?

50 tşk alamayan giremesin çok güzel bi uygulama olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri