10 MEsajı Olmayan Adultu Göremesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
Valla arkadaslar Genellikle Sömürücüler Adultta BEnce 10 msj ı olmayan adultu göremesin

diğer konularda 10 kişi 20 kişi görüntüleniyo diyo adulta bakıyorum 150 kişi bu ne yaw emeğe saygı herkes göremesin

10 mesaj az

en az 30 mesaj olsun . . .yada bence olmasın ya ii böle söömüren sömürsün büyümemizi engeller:)

abi haklısında hertarfda tartışıldı abuk sabuk msj yazılacak herzamanki gibi=)
bu düzen böle gelmiş böle gider "biri açar öbürü bakar kaçar"

bence bu karar sonucu ya floodlar cogalcak yada sacma mesajlar articak bana kalsa 500 mesaj yapin derim :)

eexh' Alıntı:
abi haklısında hertarfda tartışıldı abuk sabuk msj yazılacak herzamanki gibi=)
bu düzen böle gelmiş böle gider "biri açar öbürü bakar kaçar"
aslinda biyerde sende haklisin adam 100 msj i gecmek icin devamli saol saol veya gereksiz seyler yazcak bunu suan da yapanlar var forum a nekadar cok yazarsam o hesabda ordaki rutbesi artcakya devamli yaziyolar baska bi ise yaradiklari yok ;) bunu bu forumda cok yapan var en onemli sorun bence 2006 nin martinda gelip de 2000 msj atan var bu bana mantikli gelmiyo arkadaslar ;) kendilerini cok kasiyolar bence ...

RoKeT' Alıntı:
aslinda biyerde sende haklisin adam 100 msj i gecmek icin devamli saol saol veya gereksiz seyler yazcak bunu suan da yapanlar var forum a nekadar cok yazarsam o hesabda ordaki rutbesi artcakya devamli yaziyolar baska bi ise yaradiklari yok ;) bunu bu forumda cok yapan var en onemli sorun bence 2006 nin martinda gelip de 2000 msj atan var bu bana mantikli gelmiyo arkadaslar ;) kendilerini cok kasiyolar bence ...

evet katılıyorum arkadasım bende ilk uyelerdenim ama msj sayım daha yeni 1000 oldu bu kadar msjı adamlar 1 haftada yapmazlarsa bende Lamagro deilim.. bencede sınır olsun 50 yada 60 msj guzel olabilir..

100 en iyisi. çünkü adamlar 10 mesaj boyunca eyvallah , güzel paylaşım saol der

bence 100 tane sömürücü geleceğine 10 tane paylasımcı gelsin daha iyi hem üye sayısı neki istediğin zaman kendinde arttırabilirsin önemli olan içerik içerik iyti olur sa üye gelir zaten

blackwolf' Alıntı:
bence 100 tane sömürücü geleceğine 10 tane paylasımcı gelsin daha iyi hem üye sayısı neki istediğin zaman kendinde arttırabilirsin önemli olan içerik içerik iyti olur sa üye gelir zaten

10 tane diil 1 tane paylaşımcı gelsin razıyım :)

hayır bilmiorum görmedim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri