10 MEsajı Olmayan Adultu Göremesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu konuyu ben anlamadım. Ben yeni bir üyeyim nereye girmeyi engellemek istiyorsunuz. Biraz açıklarmısınız.

Kimse cvp vermicek mi??:(

AduLt Bölümüne ErişebiLmek İçin Mesaj Sayının En Az "50" OLmasını Talep Ettik. SeninLe ALakası Yok

Üniversitelrin iletişim bölümünden mezun ,
Tercihen Almanca bilen,
Seyahat engeli olmayan.
İstanbul da ikamet eden,
18 yaşını geçmiş,
35 yaşını aşmamış,
Ehliyeti olan,
Boğaziçi, İtü , Odtü mezunu olan
Yoğun mesaj-teşekkür temposuna ayak uydurabilecek
Ekip çalışmasına yatkın ,
arkadaşlar sadece adulta girebilsin. :)

Yav bu ne bu?
Bildiğim kadarıyla o bölümün asıl işlevi zaten üye toplayabilmek.
Adam ordan girer siteye alışır ondan sonra da paylaşımcı olur.
Paylaşımcılık içinde varsa olur. Yoksa kimseyi zorla paylaşımcı yapamazsınız.
Ama yoğunluktan dolayı sitenin kasılmasına benim de itirazım var.
Buna yasak getirmek doğru birşey değil bence.
Çünkü Türk milletine yasak sökmez...

Ama illa da bir kıstas arıyorsak , bu mesaj saysısı olmamalı.
Aldığı teşekkür veya ettiği teşekkürler kıstas alınmalı.
Bir ayda 300 tane teşekkürü , paylaşım yapmadan alsın da ben göreyim bakayım?

Bencede İYi bir fikir...Adult Bölümler Genelde Sömürünün en çok yapıldıgı yerler
10 msj çok az...5 dk lık bi iş 10 msj yazmak...Şöyle bi 100 msj yapacan Bak bi daha sömürü oluyor mu :)

Msj Sayısıyla Olmaz Arkadaşlar...Bence konu açılma sayısı yada teşekkür sayısı yada ikisi beraber olmalı...Bu Konuda en sıkıntı çekenlerden biriyim...Başka sitelerde kendi resimlerimi görmekten bıktım...Linkleri ve isimleri aynı olunca çıldırıyorum...Bide bunu yapanlar o sitenin reklam sorumluları hatta co adminleri olursa daha da sinir oluyorum...Çünkü resimlerim çoğunu kendim upload ediyorum...Ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı yakında paylaşım yapacak kimse kalmayacak...

iyi fikir katılıyorum ama mesaj çok fazla :D

Evet Hatta 10 Konudan Az PaylaŞanda GÖrmesİn

Boris'e KatıLıyorum MesajLa OLmaz. Örnek oLarak En az 50 Teşekkür ALanLar GörebiLmeLi

yok daha neler....1000 olsun

FoFeR' Alıntı:
Boris'e KatıLıyorum MesajLa OLmaz. Örnek oLarak En az 50 Teşekkür ALanLar GörebiLmeLi

FoFeR dostum bende aynen katılıyorum msj kasılıyor ama teşekkürü kasmak gibi bişey yok

hem forum kirlenmez:victory

En Az 50 teşekkür bendende

Bak bu daha iyi bir fikir..Tşk kasmaz forumu..Tbrler Fofer..ve Boris ;)

adulta girmek için bir baraj kesinlikle gerekli. bide benim gibi adult şifrelerde paylaşım yapanları düşünün verilen şifreli linkler bi rapid veya jpg linki kadar uzun ömürlü olmuyor,foruma bir katkısı olanların bu paylaşımlardan yararlanmasını isterim...

casper345 arkadaşım lafı ağzımndan aldı teşekkür yada gizli bağlantı formu geliştirilirse iyi olur saten cevap kasıyo modaratörlere bıraksak daha mı iyi acaba?

şimdi son durum ne neden türk adult filmelri göremiyoruz? Lütfen bir açıklama yapın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri