10 MEsajı Olmayan Adultu Göremesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu açmayı bnde düşünmüştüm daha önce, ama sonra adultcular düşman olmasın bize dedim:)

Madem açılmış konu bnde görüşümü bildiriim.Bence de bi sınır konsun, en az 100 msj atmış ve 50 kere teşkkr almış üyeler görsün o bölümü bölece werilen emek de saygı görmüş olur! Ztn foruma sadece o bölüm için üe olanlar çok fazla!

lutfen arkadaşlarım yapmayın ban aböyle eziyet nayırrr söz paylaşacam ama yapmayın bana bunu

Evet bencede 50 olsun.. İlk mesajında benden film isteyen o kadar cok ki :) 100 mesajı olanların sırasını alıyorlar (;

aman abi adultu kaldırmayında ehehe yanarız valla sonra :D :D

1. mesaj : eline sağlık.
2. mesaj : eline sağlık
....
....
10.mesaj : eline sağlık.

On tane mesaj tamam abi artık rahat rahat adulta girebilirim. Ohh be.

nuri69' Alıntı:
1. mesaj : eline sağlık.
2. mesaj : eline sağlık
....
....
10.mesaj : eline sağlık.

On tane mesaj tamam abi artık rahat rahat adulta girebilirim. Ohh be.

puhahah koptum yaa iyii fikir :)

:p

valla bence de mesaj sayısına göre değilde konu açıp teşekkür almış kişiler adultua girebilsin en az teşekkür limiti de 50 olsun bu limitin altında olanlar resim video vs. linklerini göremesin...

semphatic' Alıntı:
valla bence de mesaj sayısına göre değilde konu açıp teşekkür almış kişiler adultua girebilsin en az teşekkür limiti de 50 olsun bu limitin altında olanlar resim video vs. linklerini göremesin...

Güzel fikir ama adam bunları yapana kadar buradan kaçıp gider yav. Zaten öyle sitelere de gıcık oluyorum mesaj yazmadan link göstermiyorlar.Amaç paylaşmaksa herkes görsün linkleri öyle değil mi

abartmayın arkadaşlar bari programlar için bir şeyler yapın one ki bırakın boş işleri

bence de en az 50 mesaj olsun - bence cok iyi olur

AduLt BöLümünün Moderatörü oLarak Sonuna
Kadar DestekLiyorum.
Bence Ne AZ 50 Post oLmaLı...

En Az 50 :goz:

Mesaj sayısı değilde teşekkür sayısı 50 den az olan göremesin derim ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri