10 MEsajı Olmayan Adultu Göremesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En ıyısı tesekkur , cunku mesaj oldugunda adam oraya buraya bosbos mesajlar atar forum kırlılıgı olur ama tesekkur olursa daha ıyı olur

bencede cok iyi bi fikir bu siteye sırf adult var diye gelen de var ve yorum yapmadan

sadece somuruculukle yetiniyorlar buna bir son demek icin en az

30 mesaj olsun derim ben...

Bence 10mesajı olmayan Caps ları göremesin.
20 mesajı olmayan amatörleri göremesin:D
30 mesajı olmayan Türk bölümünü.
40 mesajı olmayan yabancı olgun sarısınları göremesin :D:D:D:D:D

Arkdaslar 30 msj Yada 50 Msj Olayı Olmasın Diger Arkdasların Dedigi Forumda Kirlilik Olur O Zaman 50 Yada Belirli Bir tsk Sayısı Olanlar Girebilsin Bence Ne Eisi Bole...

bu cümleyi sadece mesaj sayımı artırmak için yazıyorum.. :) bilmem anlatabildimmi :)

arkadaş çok güzel ifade etmiş durumu...sizin teklif kaş yapayım derken göz çıkartmaya benziyor...:)

herkes aynı anda mutlu olursa kesin bir sorun vardır lafını modlar hatırlasın yeter

Teşekkür olabilir..Teşekkürün kimseye bi zararı yok..Forumu da kirletmiyor..Boş yere teşekkür etsen bile sonuçta bu hackhelciye teşekkür etmek zorundasın..Bu da bi kayıp değildir..Bence teşekkür en ideal olanı..Sayısı hakkında kesin bi fikrim yok..250 olabilir..

adult'un arkasından geçinmeye çalışmayın....bir çok üye adult için geliyor...sonra başka yerlere geçebiliyorlar...adult talep göryüyorsa kalite vardır, kimse sömürü var diye paylaşmamazlık yapmıyor...bir yerdeki talebi kendinize çevirmek kuralla olmaz...ayrıca neden adult? türkiye oldugu içinmi? vicdan azabı mı çekelim yani...buna baskı derim ben.....bir yabancı....

sadece database siser..
baska faydasi olmaz arkadaslar..

bizden olan mesajini atar..
atamayan da birakin ne yaparsa yapsin...

TEşekkur kısıtlaması cok daha mantıklı bence

30-40 teşekkur yeterlı gıbı sankı :D

Bana kalirsa iyi olmaz,

Hackhell iyi durumda, böyle seylerle üye kaybedilip kötü duruma düsmekde var, Hackhell gibi büssürü Forum var Piyasada !!

Bana göre Hackhell gidisi gayet güzel !

Selamlar

50 mesaj iyi...

dr.hn' Alıntı:
diğer konularda 10 kişi 20 kişi görüntüleniyo diyo adulta bakıyorum 150 kişi bu ne yaw emeğe saygı herkes göremesin

hahaha aynen yaw fikir müthiş ama tuttum ben bunu :sigara: :goz:

bence bu 50 olsun
çok önemli bir konu sadece üyelik tarihleri var msj sayısı sıfır ve tşk sayısı 10 bile değil neyse::

10 msji forum oyunlarında kasması 10 dk sürmez..bence en az 15 konusu olan yararlansın .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri