La laf ebeligi yapma bana velet işine yaramıyorsa defol git,ban konusuna gelince ban lanman lazım dogru,sonra baska bir nickle gircen nolcak degil mi,ANCA KLAVYE ERKEKLİGİ YAPARSIN ,EMEK VERMEDİGİN İÇİN BANLANMAK KOYMAZ SANA DOGRU,EMEGE SAYGI DUYMAYI ÖGREN,ÖĞRENMİYORSANDA SİKTİR GİT.
YETERİNCE BÜYÜK OLDUMU SANA,EMBESİL ASALAK .BUNLAR HAKARET DEGİL SAKIN ALINMA ,SENIN YASAMIN BU İŞTE ASALAKLAR GİBİ SÖMÜRMEK.
way anasını çok sert girmişsin konuya ilkönce şunu söylemem lazım velet falan yazarak yaşının büyük olduğunu belli etmeye çalışıyorsun belki.
ama bir işe yaramıyor çünkü çok salaksın nedenmi?
yaşın velet yazacak kadar büyük olsaydı benimle bu tartışmaya girmez ve konuyu alttan alırdın.
ikincisi ise embesil asalak lafın ilginç bir yaklaşım bundada salaklığın meydanda.
nedenmi?
çünkü embesil asalak demek hiçbirşekilde hiçbirşey yapamayan mahluklara denir(senin gibi)
baksana linki koymanı bile ben sana söyledim
birdaha oturup düşün embesil kim tabi sende o beyin mevcutsa.
buraya son yazışım yeteri kadarda buradaki arkadaşların başı ağrıdı en çokta senin gibi terbiyesiz bir mahluk'un büyük ve renkli yazılarından.
biraz daha yaşının adamı ol velet'in anlamını öğren,düşünmeyi öğren
madem benim embesilasalak olarak sömürdüğümü düşünüyorsun demek sana bukadar koyuyor paylaşım yapmak dangalak ozaman paylaşım yapma eleştiriye açık ol insanlar ile iletişimi sıkı tut.
bu arada hangi emekten bahsediyorsun sen diğer forumlardan çalıyorsun buraya yapıştırıyorsun linkleri
o templatelerin tanesi 60 dolar öküz milleti kandırma acaba para versen paylaşım yaparmısın?
buyrun full template sitesi
http://www.supertemplate.org buradan alıp yapıştırıyorsun adam gibi emek ver uğraş didin.Bizde google'dan arayıp girdiğin başka forumlardan alınmış linklerine teşekkür yerine sana adam gibi teşekkür ederim gerçi sen bukadar şeyden sonra sadece 1 şeyi hakediyorsun ama hadi neyse söylemek olmaz.