1 Tane Daha !

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
Bıktımmm Bıktııımmm :cursing:

d4216c51f8.jpg

Ben ne yapayım bak gitti 300 kaat 1 maçta. 40 lira yatırdım

Şu iddada ne paralar dönüyor yaffffff. Bu işe resmen el atıyorum artık iddaayı yıkacammm üleyyyynnnnn heyyttt beeee geliyorummmmm kim tutarrr beniiiiii.....................Nede olsa yılların topçusuyuz, topa vurmasını biliyoruz şimdi paraya çevirelim birazda .......... :))

Olacak olacak devam :)

Beklemedeyiz :closedeyes:

Ben ne yapayım bak gitti 300 kaat 1 maçta. 40 lira yatırdım

geçmiş olsun müdür :mellow:

Şu iddada ne paralar dönüyor yaffffff. Bu işe resmen el atıyorum artık iddaayı yıkacammm üleyyyynnnnn heyyttt beeee geliyorummmmm kim tutarrr beniiiiii.....................Nede olsa yılların topçusuyuz, topa vurmasını biliyoruz şimdi paraya çevirelim birazda .......... :))

top oynamayı her bilen iddaa da tuttursaydı zaten iddaa diye bişey kalmazdı ortada :thumbdown:

αqqα уєкяυ;5408939' Alıntı:
top oynamayı her bilen iddaa da tuttursaydı zaten iddaa diye bişey kalmazdı ortada :thumbdown:

Dört beş maçı bir araya getirmekte ne var yafff bu kadar zormu? Ahanda kupon yaptığımda burdan paylaşacağım o zaman gör bakalım iddanın çocuk oyunu kadar basit olduğunu... İddayı oynayıpta tutturamayanlar toptan anlamayanlardır sanırım yaff :)))

Konu ile ilgileniyorum, yakında iddaaa diye bir şey kalmayacak maffedecem.....

(Maç tahminleri atyarışlarından çok kolay, boşuna kafayı o kadar patlatmışım.)

1.10 .1.05 gibi oranlarla 4-5 mac rahat tutturma imkanın var. ancak yüksek oranlarda ihtimal zor.

örnegin dün kopenhag macında kopenhaga 1.60 oran veriyordu. bende dahil bi cok kisi kopenhaga oynadı. ama gel gör ki kendisin kalite olarak cok düsük bi takıma 2 0 kaybetti.

Geri