"1 numarayla Atatürk'ü kastediyorlar""Sivri dilli" Paşadan ilginç Ergenekon yorumu

Son Söz

Banned
Reaction score
0
"1 numarayla Atatürk'ü kastediyorlar""Sivri dilli" Paşadan ilginç Ergenekon yorumu

REFAHYOL Hükümeti döneminde Erzurum Jandarma Bölge Komutanı sıfatıyla Başbakan Necmettin Erbakan'ı sert bir dille eleştirip yumruğunu masaya vurarak dikkatleri üzerine çeken, ardından da Hayata Dönüş ve Beyaz Enerji operasyonlarını yöneterek adından sıkça söz ettiren emekli Tümgeneral Osman Özbek, Ergenekon Operasyonu'na ilişkin sorular üzerine, "Yargıya iktidardan ve yurt dışından bir etki olduğunu söyleyebilirim. Mavi gözlü, sarı saçlı bir numara kimdir? Öyle birisi yoktur, ama bence Atatürk'ü kastediyorlar" dedi.

Tekin ATAY-TRABZON (CNA)

TRABZON'DA bir konferansa katılan emekli Tümgeneral Osman Özbek, Ergenekon Operasyonu'na ilişkin sorular üzerine ilginç yorumlarda bulundu. Atatürk Orman Çiftliği'nde kazı yapılmasını eleştiren Özbek, "Mavi gözlü, sarı saçlı 1 numara kimdir? Öyle birisi yoktur, ama bence Atatürk'ü kastediyorlar. Bunları düşünmek zorundayız” dedi.

ERGENEKON DEĞİL GUANTANAMO OPERASYONU!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ulusal Kanal ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin düzenlediği ‘Kriz ve Çözüm’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılan emekli Tümgeneral Osman Özbek, Ergenekon Operasyonu'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Operasyonu 'Ergenekon' olarak değil, 'Türkiye Guantanamo Operasyonu' olarak isimlendirdiğini belirten Özbek, "Ergenekon kelimesine kurban olsunlar onu kullananlar. Yandaş medya ‘1 numaraya yaklaştık’ diyor. Yandaş medya her şeyi biliyor. Korkunç başlıkları var. Susurluk’a bağladılar. Şimdi de Atatürk Orman Çiftliği'ni kazıyorlar. Ergenekon, Atatürk ve Susurluk bir arada olacak. Atatürk'ün yaşarken gittiği Söğütözü'nde kulübe var ya, ‘AKP'nin arkası diyorlar’ ya, orası da Atatürk'ün bağdaş kurarak resim çektirdiği kulübe... Üçüncü kazıyı da Anıtkabir'in bahçesinde mi yaparlar? Mavi gözlü, sarı saçlı 1 numara kimdir? Öyle birisi yoktur, ama bence Atatürk'ü kastediyorlar. Bunları düşünmek zorundayız” dedi.

YARGIYA İKTİDARDAN VE YURTDIŞINDAN BASKI VAR

Konferans bitiminde gazetecilerin Ergenekon Operasyonu konusundaki sorularını da yanıtlayan Özbek, yargıya son derece güvendiğini vurgulayarak, "Herşeyin hukuk çerçevesinde çözülmesi gerekir. Olup bitenlere baktığımızda da başımızı kuma gömmememiz lazım. Yargıya iktidardan ve yurtdışından bir etki olduğunu söyleyebilirim. Yargı sürecini saygıyla takip edeceğiz ama Türk milleti aptal da değildir. Gerçekleri görmek, olup bitenleri anlamak zorundadır" diye konuştu.

REJİM KAYGISI TAŞIMIYORUM

Emekli Tümgeneral Osman Özbek, bir soru üzerine Cumhuriyet rejimiyle ilgili kaygısının bulunmadığını belirterek, "Halkın güvenini kaybetmiş iktidar partisi var. Halkımızın yerel seçimlerde sandığa mutlaka gitmesi gerekir. Muhalefet partilerinin seçmen kütüklerinin üzerine gitmesi lazım. Bilgisayarla sayımın da iptal edilmesi gerekir. Bilgisayarlarda hile yapıldığını ve oyların AKP lehine çıktığını düşünüyorum" dedi.

ERBAKAN'I ELEŞTİRİRKEN MASA YUMRUKLAMIŞTI

Bilindiği gibi emekli Tümgeneral Osman Özbek, Erzurum´da 1996-97 yıllarında Tuğgeneral rütbesiyle Jandarma Bölge Komutanlığı yaptı. Özbek Paşa, 18 Nisan 1997'de, Artvin´de yaptığı incelemeler sırasında yerel yöneticilerle yerel yöneticilerle bir araya gelmiş ve dönemin Başbakan'ı Necmettin Erbakan'ı ağır bir dille eleştirmişti. Toplantıda yumruğunu masaya vurarak konuşan Özbek Paşa, Başbakan Necmettin Erbakan'ın ailesi ile birlikte hacca giderek Kral Fahd'ın konuğu olmasını eleştirerek, "Adam olan gidip o krala misafir olmaz. Kusura bakmayın adam olan sülalesini, devletin bilmem nesini kiralayıp da misafir götürmez. Ben bunu kabul etmiyorum. Başbakan değil bilmem ne bakan da olsa kabul etmiyorum. 13 sene ben PKK ile mücadele ettiysem bunlarla da mücadele edeceğim" demişti. 28 Şubat sürecinde adı önemli isim olarak gündeme gelen Osman Özbek, daha sonra Jandarma Genel Komutanlığı Hareket Dairesi Başkanı olarak, Hayata DÖnüş ve Beyaz Enerji operasyonlarını da yönetmişti.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=120604&cat=160&dt=2009/01/11

işte sahte atatürrkçlüğün göstersei

işledikleri cineyetlerden bile Atatürtk ün arkasına saklanarak kurulmaya çalışıyorlar

ama artık o devirler geçti

bu ucuz numaraları yemiyorlar artık

başka bahaneler bulun

REFAHYOL Hükümeti döneminde Erzurum Jandarma Bölge Komutanı sıfatıyla Başbakan Necmettin Erbakan'ı sert bir dille eleştirip yumruğunu masaya vurarak dikkatleri üzerine çeken, ardından da Hayata Dönüş ve Beyaz Enerji operasyonlarını yöneterek adından sıkça söz ettiren emekli Tümgeneral Osman Özbek, Ergenekon Operasyonu'na ilişkin sorular üzerine, "Yargıya iktidardan ve yurt dışından bir etki olduğunu söyleyebilirim. Mavi gözlü, sarı saçlı bir numara kimdir? Öyle birisi yoktur, ama bence Atatürk'ü kastediyorlar" dedi.

Pasayla ayni düsünceleri paylasiyorum.

Bilgisayarla sayımın da iptal edilmesi gerekir. Bilgisayarlarda hile yapıldığını ve oyların AKP lehine çıktığını düşünüyorum"

bunu düşünen sadece sen değilsin özbek paşa
yorumlarında haklısın

Paşa değil sanki içişleri basın sözcüsü her ota çöpe laf yetiştiriyor olup olmadık yerde tribünlere oynuyor Atatürk ergenekonun başıymış diye ergenekonu pasifleştirmeye sallantıya almaya çalışıyor daha saymaya gerek yok heralde..

Herkes işini yapsın lüzumlu lüzumsuz konuşmasın paşa değil bu saatten sonra mareşal gelse bu dava durmaz..

paşaya katılıyorum... zaten ergenekon diye alınıp daha sonra serbest bıraktıkları kişilerden de ne yaptıkları ya da yapmaya çalıştıkları belli oluyor..gerçek faillere değil bu ülkede hükümeti rahatsız edenler üzerine giden bir savcı ve beyin takımının dışarıdan izlediği bir operasyon...

Sizede hayret etmemek mümkün değil .

Adamları içeri alırlar daha niye yargılanmıyorlar niye serbest bırakılmıyorlar dersiniz.

Yargılanır tutuksuz yargılanmasına devam edilecek denr bu seferde bak suçu yokmuş demekki keyfi içeri almış dersiniz her renge dönüşüyorsunuz bi sabit dursanız diyorum.

Bilgisayarla sayımın da iptal edilmesi gerekir. Bilgisayarlarda hile yapıldığını ve oyların AKP lehine çıktığını düşünüyorum"

bunu düşünen sadece sen değilsin özbek paşa
yorumlarında haklısın

Bırakın ucuz ıslerı bu forumdada anketler yapıldı kım cıktı yıne ak partı herkes haddını bılecek durmak yok yola devam...

1 numaranın ATATÜRK olduğu ironisini yapan bu kesim M. KEMALE hakaret ediyo bence. bunu başkası söylese demedikleri kalmaz.. sırtını oraya yaslayarak kurtulmak isteyenlerin elinde dayanak tutanak belge bulgu kalmadı,avukatı olanında eli kolu dolaşmaya başladı tabi...daha çok dalga var bekleyin arkadaşlar.. öyle kolay olmamamlı...

Sizede hayret etmemek mümkün değil .

Adamları içeri alırlar daha niye yargılanmıyorlar niye serbest bırakılmıyorlar dersiniz.

Yargılanır tutuksuz yargılanmasına devam edilecek denr bu seferde bak suçu yokmuş demekki keyfi içeri almış dersiniz her renge dönüşüyorsunuz bi sabit dursanız diyorum.

O zaman ya adam akilli al yargila ya da alma. icerde yargilamadan etmeden 1 yilin üstünde tutular. Sonra o kadar kisiyi iceri aldilar ve adamlarin ismini karaladiktan medyada boyboy resimlerini gösterdikten sonra, sovlarini yaptiktan sonra sesiz sakin biraktilar.

En iyi örnek örgütün kasasi olarak alinan ve fakir olarak ölen adamdi. Adam öldükten sonra utanmadan adami iddianameden cikardilar sucsuzmus diye.

O zaman ya adam akilli al yargila ya da alma. icerde yargilamadan etmeden 1 yilin üstünde tutular. Sonra o kadar kisiyi iceri aldilar ve adamlarin ismini karaladiktan medyada boyboy resimlerini gösterdikten sonra, sovlarini yaptiktan sonra sesiz sakin biraktilar.

En iyi örnek örgütün kasasi olarak alinan ve fakir olarak ölen adamdi. Adam öldükten sonra utanmadan adami iddianameden cikardilar sucsuzmus diye.

e napsaydılar ,adamın ömrüne ömürmü katacaklardı bu savcılar.. soruşturma kovuşturma devam ediyor ,ölende olur çıkanda.. zamanında ankaradan öteye geçmemiş nice genç fidan maraş olaylarından fatsa olaylarından 15 sene yattı c-5 lerde onun hesabını sordunmu darbesever paşalardan.. bu hukuksuzluk değil yasal süre senin dediğin gibi olacak olsaydı senden önce o kişilein avukatı var orda,,hesabını usulsüzlüğünü sorarlar.. sen kendi döneminizin hukuksuluğumu var sanıyorsun türkiyede.. sabredeceksin bekleyeceksin.. aklanan olursa eyvallah .

benim babamda sarışın mavi gözlü , illa Atatürke özgü bişey mi bu , ergenekon chp mhp ve dtp nin dışta tezat ama içte birbirine bağlı bir kurum olduğunun kanıtıdır ,
insanlar bunlara nasıl kanıyor anlamıyorum...

benim babamda sarışın mavi gözlü , illa Atatürke özgü bişey mi bu , ergenekon chp mhp ve dtp nin dışta tezat ama içte birbirine bağlı bir kurum olduğunun kanıtıdır ,

Senin baban T.C Devletini kurmadığından ,olmaz." ERGENEKON " SİNDİR-KON de denilen oprasyon Türk halkını yaralamıştır.Operasyonlar Cumhuriyeti ,ATATÜRk ve onun düşüncesini savunan Asker ya da Sivil Toplum liderlerini sindirmek ve karşı devrime Hazır bir ortam yaratmak Bunu anlamayacak kadar saf sanız bilemem ya da saf göstermeyi başarıyorsanız bravo.AKP bu gücü nerden alıyor %47 halk oyu değil.Neden Ne_kon ABD nin Talip ve tayfasına yaptırmasıdır.ABD de kim secilirse secilsin NE_KON grubunun100-150 senelik planlarında hiç bir sapma olmaz.Talip efendi ORTA DOĞUNUN EŞ BAŞKANI OLDUĞUNDAN İSRAİLE DE SES CIKARAMAZ ...İsrail Gazzede İnsalık sucu işliyor Hükümet izliyor.Başta Başka Hükümet olsa İstifa sesleri yükselirdi AKP neden İstifa denmiyor .Belkide Toplum tepki gösteriyor dediğimiz Hükümetin Uluslar arası Gösteremediği tepkiyi Kendi parti teşkilatları aracılığıyla halka yaptrıması..Yoksa MUTLAKA İSTİFA HÜKÜMET SESLERİ DE YÜKSELİRDİ...

chp mhp dtp hatta dsp sp mp ldp tkp ödp vs hepsi ergenekoncu bir tek demokrasi kılıçı akp sen de hakısın (!)...

e napsaydılar ,adamın ömrüne ömürmü katacaklardı bu savcılar.. soruşturma kovuşturma devam ediyor ,ölende olur çıkanda.. zamanında ankaradan öteye geçmemiş nice genç fidan maraş olaylarından fatsa olaylarından 15 sene yattı c-5 lerde onun hesabını sordunmu darbesever paşalardan.. bu hukuksuzluk değil yasal süre senin dediğin gibi olacak olsaydı senden önce o kişilein avukatı var orda,,hesabını usulsüzlüğünü sorarlar.. sen kendi döneminizin hukuksuluğumu var sanıyorsun türkiyede.. sabredeceksin bekleyeceksin.. aklanan olursa eyvallah .

Ölümden sonra aklanmayi bekle oh ne ala. Düsün ya senin bir tanidigini iceri alsalar. Aldiklari kisi iceride iddianame bile yokken 1 yil yatsa, bu arada kanser olsa ve hapisde oldugu icin tedavi edilemese ve ölse. Sonra da komedi gibi ah pardon sucsuzmus öldükten sonra anladik deseler ayni duyarsizligi sergiliyebilir miydin?

v_k senin babanla Atatürk'ü karistirmayacagimiza da emin olabilirsin. Gönlün rahat olsun.

Bence bu dediğin olay doğaldır..Bu dava boşanma davası değil en ince ayrıntının bile atlanamayacağı kadar önemli bi dava..

Elbet ölen o adamın bu insanlarla bi ilişkisi vardır ondan içeri almışlardır.Yani suçlu olmasada yanyana görükmesi bile savcıyı harekete geçirmeye yetmiş olabilir.Belki bişey biliyordur gizli bi tanık olabilir gibi bilemiyorum ancak bu dava tarihin davası ve öyle ucuz fakir edebiyatıyla bastırılabilecek bişey değil..Askerin eğitim zaiyatı gibi savcının soruşturma zaiyatına kurban gitmiş Allah rahmet eylesin vatan saolsun demesini bilmelisin.

Boyboy resimleri gösterilmişte adamın tek derdi şöhreti ünü şanı gururu onuru olsun.Biz onlardan çoktan vazgeçtik suçsuz olsunda halk ondan aldığı saygıyı onuru tekrar vermesinide bilirdi.

hey gidi hey ne iddaanameymiş be yaz yaz bitmedi ergenekon destanımı mübarek...

Geri