1 Mayıs törenlerine hiç katıldınız mı?

1 Mayıs törenlerine hiç katıldınız mı?

• Katılmadım, katılmayı da düşünmüyorum

Kullanılan: 85 72.6%
  • Katılmadım ama katılacağım

Kullanılan: 10 8.5%
  • Evet katıldım

Kullanılan: 22 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    117
sen adam değilsin!..

adamlığın tanımı sana uyuyorsa ve adamım diyorsan evet haklısın ben adam değilim
ama sen adam olsan zaten orakla çekiçle uğraşmazsın beyinsiz örümcek kafalı

heryıl en ön safta yer alırım hiç kaçırmam.
orada mesele senin sadece işçi olman değil
senin orada elinden alınan haklarına karşın bir kerecik olsa tavrını kovmadır.
- en azından tavrımı koyuyorum. sizin gibi boyun eğmiyorum

senin gibiler ön saflarda olmasa inan bizde giderdik o bayrama

Katıldım katılmayada devam edeceğim seneye Taksimde buluşmak üzere...

adamlığın tanımı sana uyuyorsa ve adamım diyorsan evet haklısın ben adam değilim

Bir Mayıs tüm dünaynın emek bayramıdır ve demokratik haklar aranır bence örümcek kafalı olan sensin!

Katılmadım, katılmayı da düşünmüyorum :mad:

ne kadar da aciz ve basit bir insansın , haksız olduğun her vakit ikendini güçlü göstermek için başkalarına hakaret mi edersin ???
eğer ki bir sorunun varsa özelden msj at

Herşey Değişmeli

Gerçekçilik sahtekarlığıyla yaşamamızın en büyük gerçeği olan düşüncelerimizi çaldılar.

Akılcılık palavrasıyla, en akıllı değerimiz olan ütopyalarımızı yıktılar.

Gerçek dedikleri "güç".

Akılcılık dedikleri de "güce boyun eğmek".

Tepeden dayatılan sıradan ömürlere esir olmamalı düşlerimiz.

Sıradanlıklara götüren yollardansa, patikalar var...

Para, iktidar, güç peşinde evcil hayvanlara dönen "insanlık değeri" baştan sona değişmeli...

Ben acizane, böylesi bir ömre razı değilim...

Herşey değişmeli, herşey!

soner olgun

ne kadar da aciz ve basit bir insansın , haksız olduğun her vakit ikendini güçlü göstermek için başkalarına hakaret mi edersin ???
eğer ki bir sorunun varsa özelden msj at

acizlik ve basitlik senin kanında var. sen kendi yazdıklarını bile hatırlamıyorsun ilk önce kimin hakaret ettiğine bi bak istersen

bana adam değilsin demiştin ya sizin gibilerle muahttap olduğum için galiba adam değilim
bundan sonra adam olup senle muhattap olmayacam kendin yaz kendin oku

Katıldım katılmayada devam edeceğim seneye Taksimde buluşmak üzere...

Bir Mayıs tüm dünaynın emek bayramıdır ve demokratik haklar aranır bence örümcek kafalı olan sensin!

kardeşim dünyanın emek bayramı tamam itirazımız yok sen katıl ben katılmıyorum
çünki türkiyede emek bayramı değil teröristlerin gösterisine dönüşüyor

işçi değilim, işçileride sonuna kadar desteklerim ,ancak eline bir türk bayrağı dahi almaktan aciz olanlarlar, polise el kaldıranlarla, milletin evine işyerine zarar veren şerefsizlerle, bölücülerle, işçiyim diye geçinip anarşist örgütleri destekleyenlerle ASLA...!!!!

yobazsın softasın demekki..

işçi değilim terörist değilim ne işim var benim orada

sakalın varmı soyle en cemberlısınden??? her 1 mayısa katılan terorıstmı oluyo...bıseylerı karıstırma ok?? yada soyle baglam kuralım...1 mayıstakıler oyleyse..sende hacı hoca softa takımımısın ?? yada bence sen camılere gıdıp ayakkabı halı malı kılım calanlardansın :) pıs hırsız senıııı...tayyıpe nasıl oda hala seyhlerın ayaklarına kapan ıomu...ne zxaman gıdecekler malezyaya...bu ulke TÜRKİYE CUMHURİYETİ bu ülke MUSTAFA KEMAL ATAÜRK'ün ülkesi...sizlere sizin gibilere kalmaz paşam...ananızıda alın gidin şeriatçılar...

gerçekten bir bayram havasında geçse giderim niye gitmeyeyim çünkkü ezilen işçinin hakkı olduğunu düşünüyorum 1 mayısı ama ne zamanki ÖDP LDP HALK EVLERİ DTP bir de ellerinde SARI KIRMIZI YEŞİL bayrak taşıyanlar ülkeyi bölmeyi amaç edinenler ülkeyi kaosa sürükleyenler gelmeze o zaman gelecem işçi bayramına gerçi o zaman işçi bayramı diye bir şey kalmaz ama neyse

Gittim giderimde keşke provokate edilmese ama amaç belli diyer insanlara nası kötü bişey olarak gösterecekler ki insanların hakkını araması dile getirmesi ezilenin yanında olması kötüyse bu yüzden gitmeyin diyorsanız diyenlere lafım yok ben giderim gidecemde nere kadar hakkımızı aramdan susa biliriz ki

katılmadım katılmayıda düşünmüyorum:D:D

işçi bayramı gomonist ve terörist bayramıdır. Niye vatanını gerçekten sevenler çıkıp o eylemi yapmadıda bilmem ne sol ve ona benzer saçma salak örgütler bizim kaldırımlara varıncaya kadar herşeyi parçaladı. Polise kesinlikle Allah yardım etsin daha beter şiddeti hak ediyor onlar.

Geri