1 Mayıs törenlerine hiç katıldınız mı?

1 Mayıs törenlerine hiç katıldınız mı?

• Katılmadım, katılmayı da düşünmüyorum

Kullanılan: 85 72.6%
  • Katılmadım ama katılacağım

Kullanılan: 10 8.5%
  • Evet katıldım

Kullanılan: 22 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    117
eger sadece işçiler gelmiş olsaydı bende giderdim.Ama 1mayıs işçi bayramında işçiler çalısırken çeşitli görüşlerin adını duyuracagı bir organizasyon olarak gördügümiç,in bende gitmem

1 mayıs işçi bayramı isim olarak ama gerçekte komünist bayramı. solun günlerinden biri. hiç işim olmaz :D

bu sene hariç geçen 15 sene katıldım bu sene özel sebeplerden dolayı katılamadım ve bundan dolayı kendi insanlıgımdan utandım ama allah izin verirse bundan sonraki törenlere her zmaan katılmaya devam edecegim

kesinlikle alet olmam bu tarz yanlış gösterilmiş amaçları saptırılmış şeylere

heryıl en ön safta yer alırım hiç kaçırmam.
orada mesele senin sadece işçi olman değil
senin orada elinden alınan haklarına karşın bir kerecik olsa tavrını kovmadır.

bir hikaye anlatayım size ;

susuzluktan ölmek üzere olan birine serçenin biri gagasında su taşıyormuş
diğer serçeler ona alaycı bir şekilde sormuşlar
- sen bu su ile adamı kurtarabileceğini mi sanıyorsun ? ömrün biter yine kurtaramazsın.
serçenin cevabı şu olur
- en azından tavrımı koyuyorum. sizin gibi boyun eğmiyorum

sendikamı desteklemek için katıldım.sendikanın işçiler için nekadar önemli olduğunu taşeron olarak çalışanlara sorun.fakat eylemlerdeki olayları çıkaranların hemen hepsi marjinal gruplar,puslu havayı bekleyenler bazısı da genç öğrenciler.

işçiyim.işçi aileden geliyorum sülaecek Atatürkçüyüz. ama böyle oyunlara gelmem.

bu arada 1 mayıs ta ben sırtımdan ter akarak trafikte boş yer bulup işlerimi yapmaya çalışıyorum, haşatım çıktı tandoğana girebilmek için. ben de işçiyim? o meydanlarda halay çekenler nasıl işçi nereden izin alıyorlar? hem neden memleketin ankara'nın göbeğinde halay çekiyorlar. gidin dağın başına pikniğinizi yapın. bizim işimizi gücümüzü engellemeyin.

sendika başkanları,işçi kurumları milyon dolarları cebine atar benim rüyamda göremiyceğim arabalara binerler sonrada işçilikten dem vururlar... herkes kendi kesesinin derdinde.

en azından ekmeğimize mani olmayın patrondan azar işitmeyelim adam sonra demesin 40 saattir nerdesin arabanın gazını bitirdin diye..

Geri