1 Litre SuyLa 40 km Giden OtomobiL !

ule turkiyede barajlarda su yok bu araba turkiyede satmaz satarsada hepimiz susuz kaliriz :)

haklısın dostum gerçi birçoğu geldi ama felaketler gelmeden farkına varmak lazım.birde buharla çalışan vardı bir zamanlar kayboldu gitti inşallah bu kaybolmaz

Bence güzL birşey ama Susuzluk Sorunu var ee Üsütne aracın Performansı Düşer ama gerçekten güzL birşey hemde 1 Litreye 40 Km giderse süper :goz:

benden fazla gidiyormuş 38 de kalıyorum

suyla giden araba yaparlar kısa bi sürede su petrolden pahalı olur :D onun için su falan hikaye anca derekenarında yada denizde doldururum diye düşünürüz oralarıda hep alırlar bi nevi petrol:D sonuçta değişen bişey olmaz

yanlis hatirlamiyorsam 8-10 sene once samsun'da bir kisi su ile calisan otomobil uretmisti,
o gunki hukumete yardim edinde gelistirelim bu arabayi diye bir dilekce gondermis hukumet tarafindan reddedilip,
aracina su ayirisyorsa patlama olasilgi var diyerek trafige cikis izni vermemislerdi,

yine samsun da benzer bir olay yasanmis, mucitlerimizden biri su ile calisan ucak yapmis, yardim istemis, bu ucak ucmaz denilrek yardim istegi geri cevrilmisti,
adamcagiz samsun valiliginin onunde ucagi yakmisti,

simdi japonlar yapti bizimkiler hayiflansin,

"japon degil mi, yapar canim!"

aynısı benimde aklıma geldidi tam çok haklısın kardeş

Tebrik etmek lazım. Bizimkiler de buna benzer şeyler yapıyor ama tınlayan kim... Aslında devletin sahip çıkması gerekir ama devlet vatandaşına sahip çıkmaktan aciz bir de icadıyla mı uğraşacak ((:) Japonlar şimdi bunu evirir-çevirir biraz da şekil verip önümüze sunarlar. Biz de alırız tabi paşa paşa. Bu iş bu kadar basit...

Vaay, demek sudaki hidrojeni ayıran düzeneği ufacık bir arabanın içine sığacak kadar küçültebilmişler. Direkt hidrojen pili ile çalışan araçları yıllardır biliyoruz. Ama depoya su koyup ondaki oksijen ve hidrojeni ayrıştırma düzeneği bu güne kadar çok büyük ve çıkan enerjiden daha fazla enerji isteyen düzeneklerdi. Ne diyeyim, üzüntülüyüm yine. Tam olarak sevinemiyorum bu habere. Yine bir şeyi daha biz yapamadık, samuraylara yar oldu. Gel kurt! ormanlar bizi bekler...

10-12 sene kadar önce Darıcada bir bilim insanımızın bunu yaptığına şahit oldum tamamen suyla çalışan bir motordu ama o dönemin insanları tehlikeli olabileceğinden adamı o şekilde susturdular ve bir iki sene sonra vefat etti.. Ancak bu milletimizin geri kalmasını isteyen hainler tarafından yüzlerce bilim insanımız çeşitli şekilde susturuldu.. Ama bu buluş yabancı eliyle oldumu muhteşem gösteriliyor uyanalım arkadaşlar bunları tanıyalım ve bunların mallarını almayalım basın yayınlarını izlemeyelim..

yanlis hatirlamiyorsam 8-10 sene once samsun'da bir kisi su ile calisan otomobil uretmisti,
o gunki hukumete yardim edinde gelistirelim bu arabayi diye bir dilekce gondermis hukumet tarafindan reddedilip,
aracina su ayirisyorsa patlama olasilgi var diyerek trafige cikis izni vermemislerdi,

yine samsun da benzer bir olay yasanmis, mucitlerimizden biri su ile calisan ucak yapmis, yardim istemis, bu ucak ucmaz denilrek yardim istegi geri cevrilmisti,
adamcagiz samsun valiliginin onunde ucagi yakmisti,

simdi japonlar yapti bizimkiler hayiflansin,

"japon degil mi, yapar canim!"

ben o mucitlerden birinin öldürüldüğünü hatırlıyorum

dünya petrol devleri böyle bir arabanın piyasaya çıkamması için ellerinden geleni yaparlar ve onaların gücünü hafife almamak lazım.

ya bunun bi benzerini türkiyede bi mühendis yapacaktı tv ye falan cıkıyodu şu tarih falan demişti ama üzerinden 5 sene falan geçti yani anlaşılan ya ayağını kaydırdılar yada yalan oldu ama adam baya iddalıydı??

Geri