1.HackHeLL İzMiR BuLuŞMaSı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sevgili HH Ailesi Yaz Bitmek Üzere Hemen Hemen Millet Tatildeyken Yapılamayan Buluşma Şimdi Tekrardan Yapılıyor Fazla Söze Gerekte Yok Sanırım HH İzmirde Buluşuyor Tüm HH Liler , Herkes Davetlidir...

ŞİMDİDEN CHAMUR - REBEL - KERTİ - SAULHUDSON - ERDEMLİYİZ - NECCKO - POSEIDON_D - THORPEDO - CLIPER1907(R_B_F) - CONTRACT KILLER - KNOCKOUT - QAPRİS VE BEN GARANTİ GELİYORUZ SAYININ ARTMASI DİLEKLERİMLE :goz:

BULUŞMA TARİHİ : 8 EYLÜL - CUMARTESİ

BULUŞMA SAATİ : 16.00

BULUŞMA MEKANI : GELECEK OLAN ARKADAŞLARA BİLDİRİLECEKTİR BULUŞMA YERİ DEĞİŞMİŞTİR...

:biggrin :clap :biggrin :clap :biggrin :clap :biggrin

ÖNEMLİ : Buluşmanın Ne İptali, Ne De Ertelenmesi Söz Konusu Değildir... Ciddi Ciddi Gelicek Arkadaşlar Bana PM Yoluyla Ulaşsınlar...

Belli Bir Program Yapılacaktır, Bu Programın Işığında Buluşma Gerçekleşecektir...

cok uzak ama eylul olmasi dusundurebilir, kiz arkadasimin yanina gelcektim ama eylul e kalirmi o is bilmiorm.

alla alla =) dai müsait olursam geleceğim

Lemm Bakarsin Türkiyede Olursam Gelirim Benn

Güzelbahceye Gelicem Büyük ihtimal yada istanbul :D

eylülde izmire gitme işim var :saskin eğer olursa gelmeye çalışırım... + kızlardan gelen olursa

hadi bakalım bende gelmeye çalışırım bensis olar mı hiç :hadiordan :p kaç hatun gelicek peki buluşmaya ona göre yane :p

valla ark. ben R€B€L'den duydum gelebilirim belli olmaz (r€b€l benim kuzen)

valla ark. ben R€B€L'den duydum gelebilirim belli olmaz (R€B€L'in kuzen)

bu kimbilir kaçıncı izmir buluşması başlığı ..;)

bu sefer olacağa benziyor gerçi baya uzun bi zaman var ama..
bakalım gelecek arkadaşlar buluşma yeri konusunda bir sıkıntı çekerse yardımcı olmaya çalışırız..

malesef gelemicem =(

dai kısmetse bende gelirim
pazartesiden itibaren özgürüm :D

Geri