...1. Geleneksel İzmir Freestyle Halı Saha Maçı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Lem İlk Takımla Maç 6-1 Di Değişmese Oyuncular Almıştık Maçı Maç 16-10 Bitti 5 Gol Attım Maçı 6 Ya 5 Oynadık Anca Bu Kadar Son 15 Dk.Ya Maç 10-10 Du Son 15 Dk Biz Bittik La Biz Oynadık Adamlar Attı Son 15 Te Aldılar =(

Votkalara gecimis olsun macı aldık =)

Su kondısyonumu gelistirirsem futbol acısından guzel olur macta yattık :D

Bunun yanında İboyla eve donus maceraları ve mac sonu anılar guzel oldu..Gelen tum arkadaslara tesekkurler..

Herkese Tşkler Arkadaşlar Şimdiki Plan Mangal Partisi =)

video müthiş olmuş.. :D ya bide ankarada maç yapalım :D

hajı ya... o karda çok gol attımki ne kadar attığımı bilmiom sayamadım walla.. gfelaket yendik la sizi kerti ve ali :D:D:D

hajı ya... o karda çok gol attımki ne kadar attığımı bilmiom sayamadım walla.. gfelaket yendik la sizi kerti ve ali :D:D:D

ahahaha la toplasan 3 gol attın :D bi tanesi şekil oldu onu 3 gol yerine mi sayıyon napıyon.. şaka maka 16 gol yemişm ahah benden ne köy olur ne kasaba..:)

ya basta skoru tutuyodum ben zatende 13 ten sora saymayı bıraktım...Ama gusel oynadık bızde ya ...Eglencelıydı yane

naxisa hocam iyiydin ya yıne...Yanı ben daha macın basında 5 adet gol yedım :)

hajı okdar gol attım walla sayısını unuttum.. :D:D:D hele biri öfff artiz bi goldu.. ronaldinyo atamaz öle golu :D:D:D

walla berkan milletten ayrıldıktan sora trafoya ve lastik dolfurmacada güzeldi hajı :D:D

herkes sağlam mı ibo :D

cem walla bir gol attı maçın bizim taraftaki ilk atağıydı... bir gol attı ve mort oldu :D:D:D ondan sora ama kalede aslan kaplan panter bukalemun kuala tazmaya canavarı kesildi.. ne goller çıkardı.:.. ve farka girtil..

maçta 6-1 yenişlirken 16 - 10 kazandık....

Geri