...1. Geleneksel İzmir Freestyle Halı Saha Maçı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
güzel öneri lem ne süprizi hem bu.haa ayrıca isterseniz maçtan önce soyunma odasına 2 tane kız getireyim ???

1. Geleneksel İzmir Adult & Nezaret Show :clap:clap:clap (Bornova'ya jandarma bakıyordu sanırım yanlış hatırmalıyorsam)

Keşke bende gelebilsem =)

Size iyi eğlenceler.

Not: Cemin kalbine - göğsüne fazla abanmayın topla. Genç yaşta yazık olmasın :durdurun:durdurun:durdurun

1. Geleneksel İzmir Adult & Nezaret Show :clap:clap:clap (Bornova'ya jandarma bakıyordu sanırım yanlış hatırmalıyorsam)

Keşke bende gelebilsem =)

Size iyi eğlenceler.

Not: Cemin kalbine - göğsüne fazla abanmayın topla. Genç yaşta yazık olmasın :durdurun:durdurun:durdurun

Lem Reffo Matrak Adamsın :D

maçla ilgili tüm masrafları ve maç sonrası eğlence organizasyonu ve uzaktan gelecek tüm katılımcıların yol masrafları cem tarafından karşılanacakmış....

maçla ilgili tüm masrafları ve maç sonrası eğlence organizasyonu ve uzaktan gelecek tüm katılımcıların yol masrafları cem tarafından karşılanacakmış....

Evet Ayrıca Açık Ve Kapalı Hertürlü Büfe Uygulaması CEM'e Dahildir CEM Kredi 2 Günde Bitiyo Hacı Hayırlı Olsun :durdurun

hajı la yaz gelsin bide 1. Geleneksel Deve Güreşi Organizasyonu Yapalım...

hajı futbol olarak kendime hep imerikan futbolu disiplinini örnek almışımdır.. :D:D:D

yok la maça başlamasan biaz bişiler yaparsak maç daha güzel gecer... :D:D

Vay Be Konuyu Ne Zaman Açtık Maça Şurda Bi Cumartesi Kaldı :D

hajı moralim acayip bozuk... ben maça gelmesemmi acaba...

Herkes Geliyor Kerti Saçmalıyor O Deffe İfadesini Alıcam Bende Dur Bakalım Herkes Geliyo Buluşma Mekanı Da Bu Akşama Belli Oluyor Haberiniz Olsun Millet =)

Ya beyler kusura bakmayın

Benim kuzenim pazar gününe Süpriz oalrak evlencekmiş

düğün yane

bilmiyordum süpriz yapmış bana

ve de katılmak zorundayım

gerçekten özür diliyopm

artık bi daha ki sefere :melek

bu maçın oranları ne zaman açıklanıyor MBS 1 olursa tek maç oynarız Rakıya ;p

Son Dk Değişiliği Poseidonun Yerine Bakkal Gazi Bizim Takımdadır Yani Votkada duyrulur =)

Geri