...1. Geleneksel İzmir Freestyle Halı Saha Maçı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
ülen deve ben haftanın 5 günü dans ediyorum.. kondisyon sağlam.. :D

ülen deve ben haftanın 5 günü dans ediyorum.. kondisyon sağlam.. :D

Sen Bilirsin Usta Bak Ben Uyardım Bu Arada Bende Sağ Açıkta Oynuyorum Aynı Takımda Olursak Kanatlar Biz Olucaz Demektir Ama Ben Hala Senin Çakılı Defansı Daha İyi Yapacağını Düşünüyorum :durdurun Açık Dediğin Kıvrak Olur Olm O Göbek Kalkaamı :durdurun

ülen defansa koyarsan beni o maç yatar.. :D:D dedim gibi ben kanat oyuncusuyu sağ yada sol farketmez özellikle sağ tercih sebebidir ama soldada oynaır...

İbo Olm Bak Açık Dediğin Adam 1 Saatte Kaç Km Yapıyo Biliyomusun İyi Düşün :D

rahat ol sennn....

ülen aslında iyi fikir.. iki tane hut bi kaç tanede mod bide smod sakatladımmı rekorlar bende olur... :D:D

Peki Kuzen Ama Her İhtimale Karşı Bi Ambulans Bulundurucam :D O Zaman İbo Benim Takımımdasın Kuzen Sen Solda Ben Sağda Ok =)

ooo futbol demek:D

biz istanbullular olarak havalar soğuyunca, kar başlayınca ve boğazın donmasıyla :eek:ha
buz hokeyi turnuvası düzenliceğiz :D katılım yüksek olucak zaten o kesin bugün gördüm:D:D

biz istanbullular olarak havalar soğuyunca, kar başlayınca ve boğazın donmasıyla :eek:ha
buz hokeyi turnuvası düzenliceğiz :D katılım yüksek olucak zaten o kesin bugün gördüm:D:D

:hhmanD:hhmanD sende gel kuzen =) maça kaleye alırız senide :D

wala izmirde kış sporu yapmak imkansız hajı..

Kuzen Siz Buz Hokeyi Oynarken Biz Plaj Voleybolu Takılıyorduk :durdurun

şş ali şimdi karşı takımın kalecisi kim olcak.. önceden helalleşelim.. :D:D bende çok sağlam bacak kasları vardır.. sağlam vururum topa abanırım eşek gibi..

Geri