...1. Geleneksel İzmir Freestyle Halı Saha Maçı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
yok yok efe rakı olsun...

bananee hajı içmeden çıkmam ben saneye aman sahaya :D

abi bizim takım fiziki olarka çok zayıf ya..

karşı takımda cem uzun berkan uzun jose marti uzun ohooo... bizee bak.. deniz ufak ali tüy siklet.. kaleci aslen basketbolcuu :D:D::D:D

ağır yenilcez :D:D

Yok yok olmaz bu boyle siz votka biz bira heaa :saskin

Koy oraya bi agır icki ismi yenı rakıyız biz siz votkaysanız, bira neymis :hhmanD

İbo hacım senin fizik kondısyon hepimizi devirir, kerti altayda oynuyodu zaten herhalde biz bastan kaybetmisiz :D

oo aslan kerti :p :D:D:D koç maşallah :D:D yahu sol alt baldırımda öyle bi ağrı varki öfff sakatlandımmı ne :Dgelmeyim bari ben maça.. utanırım :D:D

ya ufakım ama karşı tarafta rebel fln kalmıcak hiç bu isimler :durdurun:melek

maça seyirciyle geliom...kız arkadaşlara haber verdim 5 kişi geliolar...neyse taraftar desteğini de aldık...kesin maç bizim:D

arkadaşlar bakın kaleciyim ben.. lütfen şutlarımıza dikkat edelim :melek :durdurun

jose marti hajı.. bol bol fotoda çeksinler la.. :D:D

kameramanı bn ayarladım arkadaş var bizim orkestralarda çekim yapıyo o gelcek.ula bi sakatlık geçirmem inş. o güne kadar bomba gibi hazırlanıyom.bu maça hazırlandığım kadar normal kendi maçlarıma hazırlansam barcelona ile şampiyonlar ligi finali oynar takım :melek

hajı bende hazırlanıom.. duvarlatra çaprma antremanı yapiom.. heran herşey olabilir.. kavga çıkarabilirim maçta
:D :D:D:D:D

hajı bende hazırlanıom.. duvarlatra çaprma antremanı yapiom.. heran herşey olabilir.. kavga çıkarabilirim maçta
:D :D:D:D:D

Geri