1 ay da mı 100 dolar olcakmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hesabında 10$ biriken kullanıcıya pin gönderilir bu artık google ın sizi kale alacağından başka birşey göstermez
her halükarda googledan 100$ toplamadan 5 kuruş alamazsınız

arkadaşlar bu google abna niye para vermiyor hele banada söyleyin bakem nereden niçin para ve pin giriyor anlamış değilm bekliyorum

adsense den 32$ ama adalar ban verdi bana şuanda başka bir hesap açtımmmm onunla uğraiıyoruz...

Alan varsa konuşsun yoksa söylenenler boş laf olacak.

bu iş detaylı bilgi verirmisiniz bende kayıt oldum ama cevap gelmedi

Örneğin bu ay 75$ kazandın.. Paranı alamazsın, birdahi ay kazanacagın 25$ ile beraber 100$ olur ve birdahaki ay paranı alabilirsin..

PIN numrasinin tek sebebi evadres in gecerli olup olmadigini kontrol etmek..
yani bir nevi google suan senin ikametgah adresini teyit etti. artik o evde oturdugundan eminler

10 dolari gecen herkeze pin kodu gelir.

Bu tamamn guvenlik icin, sahte ev adresli kullanicilari uzaklastirmak icin google in gelistirdigi bi dusunce.

1. 10 doları gecen her kullanıcıya pın yollanır
2. 32 dolarda ban yedım dıyorsun gecersız tıklama yaparsan normaldır ( adense kurallarını oku )
3. hıc bı zaman gogole de paran kalmaz

Arkadaşlar Google AdSense adres dğrulaması banka hesabı doğrulaması yapmadan para vermiyor.
Hesabınızda 10$-100$ arası bir para biriktiği zaman size bir mektup gönderir bu mektupta size gerekli olan şey PIN numarasıdı bununla adresinizi onaylarsınız, ikinci bir onay ise banka hesabıdır bankahesabı öncelikle sizin adınıza olmalı yine google hesabınıza küsüratlı küçük bir miktar para yatırır (bana TL olarak yatırıldı) ve bu miktarı bankanızdan öğrenirsiniz (küsüratıyla) AdSense hesabınızdan banka hesabınızı doğrularsınız.
Diğer bir konu yukarda belirtilmiş hesabınızdaki para 100$ oluncaya kadar alamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri