1 önerim var =)

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
aklıma güzel bir proje geldi yalnız teknik detayları bilemem ben fikri mi söyleyeyim bilgisi olanlar nasıl ve ne şekilde bu işin olacagını bilenler yorumlar...şimdi siteye şöyle bir bölüm ekliyelim genel kültür bilgi yarışması gibi 10 ar soru olur 15 soru olur böyle testler yapalım alt başlıklarıda olabilir futbol spor sinema oyun pc herkesin soru da yolluyabilecegi bi şekilde olursa o sorular da sorulmuş olur hatta oraya da bir mod verilebilir o soruları seçer düzenller falan ayrıca çoktan seçmeli dogru yanlış gibi bikaç formatta ya da türde olabilir bu yarışma en çok soru bilenler ilk 10 falan hangi yarışmada yarışcaksak görülürr bence güzel olur forum daha da eglenceli olur ama teknik olark nasıl olur onu bilemiyorum :victory

güzel olur bence.ben takılırım yani böle bişi olursa..

Evet arada girebiLrm bende =)

güzel düşünmüşsün usta umarım böyle bi bölüm açılır :clap

HackheLL 1. geLenekseL biLgi yarışması :p
GüzeL fikir TeşekkürLer :goz:

irc.hackhell.com a benzer bişey yapılsın ama sorular tüm internette gezen sorular olmasın yeni bir veritabanı oluşturalım.

HackheLL 1. geLenekseL biLgi yarışması :p
GüzeL fikir TeşekkürLer :goz:

ahaha... öyle bişey olsa üyeler bilemedikleri sorular yüzünden google'ye hit verir :D

bence tutmaz. kimse dürüst değil. yazacaksın orada "dünyanın en büyük gölünün adı nedir?" diye...

adam direk

open to internet explorer,
address --> www.google.com Enter...
:vur

tutmaz bence... ama fikir yürütmen hoş.

yarışma olsun yeter ben varım:D

Olur usta. Bana uyar.
Eğlence olsun işte. :)

kuzay oğlanın aklına soktun şimdi
baba ben 1.olurum diyo
güzel fikir
ama modlarda inşallah katılır bu fikre