İddaa şaşırmış olmalı
Veleze 4.60 oran veren iddaa şaşırmış olmalı
586- İlk yarı golsüz berabere biteceğini, maç sonunda velezin 70.ci dakakadan sonra atacağı tek golle santozu yeneceğini sanıyorum. Millet santoza yükleniyor neymar felan diyorlar ancak gözden kaçırdıkları çok önemli bir durum var. Neymar artisti uluslararası maçlarda fazla etkili olamaz çünkü brezilya liginde hakemler yıldız futbolculara dokunana acımıyorlar neymarda rahat rahat şovunu yapıyor, ancak uluslar arası maçlarda neymarmış yıldızmış felan hakemler sallamazlar buda santoz için önemli bir dezevantajdır. Velez 73 dakikada atar maçı bitirmeye çalışır santoz son dakikalarda süpriz bir gol atmazsa 10 luk oranı yakalıyorum .
587-gremio ilk yarıda iki golle maçı koparır ikinci yarıda bir tane yer sanırım. Fazla iddalı değilim.
588-İlk yarı gollü beraberlik maç sonunda libertadın farklı bir şekilde chiliyi yener gibime geliyor ms: (1-3) (1-4) gibi biter sanırım. Yüksek rakım felan hikaye, akıllı teknik adamlar takımı nasıl kurgulayıp oynatacağını bilir. Libertad ilk yarıda sıkı defans yapacaktır kontradan bir gol atıp chilinin moralini sıfırlayacak ikinci yarıdada maçı koparacaktır.
//////////////////////////////////////////////////////
586-Velezin kalecisi ilk yarıda kırmızı kart görmeseydi santos üst tura geçemezdi. Velez 10 kişi oynamasına rağmen santosa ecel terleri döktürdü, neymar çok etkisiz kaldı. Maç penaltılara uzadı 4-2 santos kazandı.
587- En iddasız olduğum maçı tutturdum yaf
588: İlk yarıyı güzel tahmin etmişim, ilk yarının skoru maçında skoru olduğu için maç penaltılara kaldı . Penaltılarda turu geçen chili oldu...