09.11.2009 Pazartesi Kuponum

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Geniş Bi Maç LisTeSi Yok aMa Araştırdığım KadarıyLa kısa qüNün kağRı oLaßiLecek maçLar.. TaByki TutarSa =) HayırLısı 1 Liraya 27 Lira Veriyo Maç Sonucu oyNamak yeRine

aLt - üSt ve Tgs oLarak oyNadım.. ßuquN oyNamak isteyenLer iÇinden seçeßiLir.. ;)

Pazartesi günlerinden kupon çıkmaz
Ama yine de bol şans :)

basel maçı 4-6 vermissin... umarım yatırmaz...

bol şans arkadaşım...

Benfica ve Torino Yatırdı Geçmiş Olsun Diğerleri Tuttu , Neyse Pazartesi Gününden 6'da 4te qüzeL =) Benim İçin KaybetSemde ßirazdaha teCrüßem aRttı : ) saqLık oLsun:smile:

Bu Kuponu qÖrüpte ayNısını oyNayan varSa kuSura ßakmaSın soNucda ßu ßi iddaa kayßetmekte var kaZanmakta ;)

benfiacadan iy0a 3.05 aldımda torino yattı bende =D sistem oynadım ben 12maça iy0 oynadım sistem 3-4 =D 5 sistem 3 için 5 sistem 4 için yatırdım ( iddaa da yok gamesligada var) toplam 10 liralık oynadım..6 maç iy0 geldi 22 lira aldım liverpool 45+2 de yemese çok iyi olucakti benm içn =(

benfiacadan iy0a 3.05 aldımda torino yattı bende =D sistem oynadım ben 12maça iy0 oynadım sistem 3-4 =D 5 sistem 3 için 5 sistem 4 için yatırdım ( iddaa da yok gamesligada var) toplam 10 liralık oynadım..6 maç iy0 geldi 22 lira aldım liverpool 45+2 de yemese çok iyi olucakti benm içn =(

Sercinho Peki Gamesligada Para Çekme Konusunda FiLaN sıkıNtı yaŞıyomusun ? Hiç ÇektiNMi yaNi qüveniLir ßiyermi Sence ?

Geri