►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]

coca cola cüzdanım kayıp ağlamak istiyorum ya içinde yüzüklerim vardı offfff

canım askım ben sana yıne alırım takma kafana bende uzuldum ama yapacak bıse yok.
hangı serfısz aldıysa barı tek tas yuzugu bıraksa onun hatırası cok ve askımın en cok sevdıgı yuzuktu. calan serefsız getyırsın satsın bana 1 mılyaar ıstesın yıne verırım yeterkı askımın sevdıgı yuzuk bulkunsun. ınsallah bulunur.

calan serefsız getyırsın satsın bana 1 mılyaar ıstesın yıne veririm

enişte sana bi tavsiyem var:D

tamam o yüzük ün hatırası var. ama giden geri gelmeyecek bu bi doğru..

sende bizim kızın üzülmesini istemiosan ona Tek Taş Pırlanta alsanda onu parmağına taksan.yarası dinerdi bizimkinin belki :D

enişte sana bi tavsiyem var:D

tamam o yüzük ün hatırası var. ama giden geri gelmeyecek bu bi doğru..

sende bizim kızın üzülmesini istemiosan ona Tek Taş Pırlanta alsanda onu parmağına taksan.yarası dinerdi bizimkinin belki :D

sen sus kız alla alla. hem benim biriciğime pırlantalar feda olsun ama onun hatırası bambaska bız onu ıstıyoz.

canım benim sen kırmızıyı boşver konuşuyo o napalım giden gitti yapcak bişiy yok canımız sağolsun
sen yanımda ol yeter

hala modları ayırt edemeyenler deli oldum yaw yıldızı 8 olan herkes mod degil:D

ighhhghh
Annem okul toplantisindan gelince evden atti beni....

canım benim sen kırmızıyı boşver konuşuyo o napalım giden gitti yapcak bişiy yok canımız sağolsun
sen yanımda ol yeter

yha siz bole konuşyonuz hep aklıma bnm kestane sekerim geliyo baq gene aklıma geldi çok ozledim yhaa ben onu kac aydır gormuyomda :aşk:aşk:aşk:(:(

bayram tatili bitti böhüüü :(

senın ıcın cok sevındım özledıgın okuluna kavusacaksın :goz: :p hehhe sen yokken kafamı dınlıcem buralar :p

okuorum ama a.ö den :D

bayram tatili bitti dememin sebebi yani iş başlıo anlamındaydı :D

kafanımı dinlicen :saskin

görende tanıorum sancak :saskin

hey Allah ım yha :D

Allahımmmm İzmirimden ayrılıyorum yıne...Sımdı napıcam ben Ankarada o soukta..Hayır ınsan kumruyu boyozu bu kadar benımsemısken cekılır mı bu??Aglamak ıstıyorum aglamakk.. :(

ağla ağla açılırsın :p

yhaü kıymetini bilin okuluun gerçi ben bilemedim ma olsun siz bilin kıymetini

okuorum ama a.ö den :D

bayram tatili bitti dememin sebebi yani iş başlıo anlamındaydı :D

kafanımı dinlicen :saskin

görende tanıorum sancak :saskin

hey Allah ım yha :D

ağla ağla açılırsın :p

surda ıkı dakka modları tanıyorum dıye hava basıcaz berbat edıyorsun herseyı bööööööööö isinde basarılar umarım kovulmazsında burda kafa dınlerım :p :p :cool::hadiordan

havamı atıcaktın :hhmanD

ben kovulmam merak etme :cool:

16 sene sınıfta kalda nsl atıyorlar aö den

Geri