Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Описание игры Алмазник xXx. Раздень Красную Шапочку:
Тебе когда-нибудь хотелось оказаться на месте волка, который охотится за наивной Красной Шапочкой? Тебе повезло! В этой игре ты сможешь сделать все это и даже больше! В шкуре волка нужно пройти 6 эпизодов, играя в 4 вида простой и увлекательной головоломки.
В награду за каждую твою победу сексапильная Красная Шапочка будет постепенно обнажать свое шикарное тело.
Жанр: Логические игры Особенности: Эротические игры Размер: 2.12Мб
PES 2012 ile eşi görülmemiş bir futbol atmosferini içinize çekin.En ünlü oyuncuları satın alarak rüya takım oluşturun. Ronaldyuo ister misiniz? Para kazanın ve istediğiniz oyuncuyu transfer edin , değişik iklimlerde maçlar yapın ve arkadaşlarınıza karşı oynayın.
Telefon oyunları içerisinde Asphalt serisini bilmeyen yoktur. Şimdi size bu oyunun 2011 versiyonunu veriyorum. Asphalt 6 oyunu en son serisidir ve her telefona uyumlu olacak şekilde dosyaları vereceğim.
Bu oyunu ister s40 ister s60 telefonunuzda çalıştırın. Bunun yanın da android, symbian telefonlarında da çalıştırabilmek için oyun dosyalarını sizlere verdim. İndireceğiniz Asphalt 6 arşivini çıkararak uygun olan dosyayı telefonunuza hafıza kartına veya usb kablo ile oda olmazsa bluetooth ile atın ve oynamaya hemen başlayın.
Dokunmatik ekrana sahip her türlü java destekli telefonlarınız için tam 180 adet Oyun paylaşıyoruz. Bu oyunları Çin malı telefondan iPhone a kadar büün telefonlarda çalıştırabilirsiniz. Bunun için Telefonunuzun java destekli olması gerekiyor. Oyunlara gelince dosyayı Rar içine alıp upload ettim.
İndirdikten sonra çıkartarak telefonunuza atıp oyunları oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunların çok çeşitli 3d oyunlardan spor,yarış,aksiyon,strateji gibi türler var. Hemen indirip eğlenceye başlayabilirsiniz. http://letitbit.net/download/Java_Games_240x320_touch_screen_%25282011%2529.rar.html