€rkek Adamın €rkek OgLu oLur =) ?

€rkek Adamın €rkek Cocugu oLur =) ?

• KatıLmıyorum.SaqLıkLı oLsun Ne oLurs oLsun =)

Kullanılan: 105 79.5%
  • KatıLıyorum.€rkek Adamın €rkek Cocugu oLur =)

Kullanılan: 19 14.4%
  • Kararsız KaLdım Düsünmem Lazım =)

Kullanılan: 4 3.0%
  • Digerini Tercih €diyorum =)

Kullanılan: 4 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    132
Öyle saçma şeymi olur. Evlat evlattır. Kızı erkeği yok

Ayrıca erkek oğlu olur demişsin. Oğul zaten erkektir, erkek olan zaten oğuldur. Kız oğul olmayacağına göre. :gulumseCocuk:

SaĞLIKLı oLSunda Kız erkek Fark etmez sonuçta ßenden ßir Parça oLucak

Öyle saçma şeymi olur. Evlat evlattır. Kızı erkeği yok

Ayrıca erkek oğlu olur demişsin. Oğul zaten erkektir, erkek olan zaten oğuldur. Kız oğul olmayacağına göre. :gulumseCocuk:

erkek adamın erkek'i oLur

erkek adamın oğlu olur ßiraz mantıkLıda ßu erkeği oLur ne ifade ediyor ki sana ;) Gayet dogru ßir ßaşLık ßence

Aslında bizim parçamız ama bize emanet edilen varlıklardır onlar.

bunu anlatmak bana düşmez ama şu bi gerçek.doğaçak çocuğun kız veya erkek olabilme durumu tamamen erkekten kaynaklanıyor.erkek adamın aslan damadı da olabilir.Allah ne verirse hayırlısını versin

Eli ayağı düzgün, her uzvuyla sağlıklı olsun. Cinsiyeti farketmez.

sağlıklı,sıhhatli olsun, vatanına milletine bağlı, anne babaya saygılı olsun da kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez.

bence bu devirde çocuk fln yapılmaz.. ama erkek adamın erkek oğlu olur tabikide :D

Saçma Bir Söz :)
Sağlıklı Olsun Cinsiyet Farketmez

SagLıkLı oLsun Erkek oLsun.. (=

KatıLıyorum.€rkek Adamın €rkek Cocugu oLur =) diyenler var Kız olursa ne yapcak onlar çok merak ediyom böyle bi düşünce tarzı olurmu yaa erkek kız ikiside Allahın taktiri...

walla ben kızdan yana degılım ama erkek olursa süper olur allah biliyor tabiki saglıklı dogması daha guzel bişi erkek olmasınıda isterim :D

SağLıklı Olsun Bizim Olsun

saglıklı olsun da cınsıyetının onemı yok bence:)

Katılmıyorum Sağlıklı olması yeterli :)

Geri