• Pkk'ya Darbe • [team Kuruluyor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FERMANDAR' Alıntı:
ne işe yarıyor ddos attack

COK SAYILI GRUPLAR HALINDE SALDIRI YAPILARAK SITENIN BULUNDUGU SUNUCUYU YORMAYA VE SUNUCUNUN DEVRE DISI BIRAKILMASINA YARIYOR SUNUCUDA KI BUTUN SITELER KAPANIYOR HALIYLE SALDIRMAKTA OLDUGUMUZ SITEDE KAPANIYOR :)

k€sk!n' Alıntı:
EUHE ABILERIMIZDEN OGRENDIGIMIZ D-DOS PROGRAMLARINI ARASTIRIP VERIRIM ACIKLAMALARI ILE EGERKI BOYLE BIR ISTE OLACAKSA BIRLIKTE YAPARIZ BIRSEYLER :)

Sonuna kadar K€skin hocam.Elimizden geleni yaparız. ;)

exploit kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu konu çok uzadı arkadaşlar.yani konuşmak yerine biraz iş yapalım ?

beyler oole fazla bir bilgim yok hack konusunda ama her zaman yardım ederim........

Phiber OptiC' Alıntı:

ben aLamadım, yoksa genc mi değilim :p

Bağlı değilsiniz ya da bu sayfaya girme yetkiniz yok. Bunun birkaç sebebi olabilir:
Bağlı değilsiniz. Sayfanın üstündeki boşlukları doldurup tekrar deneneyin.
Bu sayfaya giriş için izniniz yok.
Eğer gönderi göndermeyi deniyorsan, belki administrator senin kaydını durdurmuş veya, aktiflenmeyi bekliyorsun.

ben pek anlamam bu işlerden ama helal olsun yapabileceğimiz bişey varsa yadımcı olmak isterdim hepinize başarılar... sonuna kadar destekliyorum azıttı bu şrfszler

b*k canlarına saldırın hacker arkadaşlarım.. sizlere güveniyoruz...

BEYLER BENDE VARIM PEKI Ddos atack bi işe yaramı onu anlatırmısınız msn ım [email protected] pkk ya darbede benım de payım olsun bana mesaj atın sıte ayarlaması nı ben yaparım

arkadaşlar hep beraber bi gün toplanırızz o günü tabiki önderligini kim yapacaksa o belirler orda birisi konuşur yani şunu şunu yapıcaz diye hep birlikte bişeyler yapmaya çalışırız yani böyle ben varım demekle olacagını sanmıyorum çünkkü bunu eski arkadaşlar bilirler bi zamanlar ben varım diyenler nasıl kayboldugunu.... :)
yani demek istedigim bi saat belirleyin şu saaatte herkes online olsun msn de konuşalım ne yapılacaksa yaparız....

saygılarımlaaa

iyi bakam yardımcı olmaya çalışırım.
ama ddos ile değil.
;)

ok dostm msn den ula$ bana konu$alm

Edit:

Saldirilar bugun (Cumartesi) Saat : 21:00 da MSN de Toplu Konu$ularak ba$licaktir...

İlgilenenlere duyrulur...

Beyler Gece 3 Den Sonra 33 pc ıle ddos yapabılırım baglantım 2 X 2048
ip yi werin yeter

artık dayanamayacam ve söleyecem.

ddos bir işe yaramayacağı gibi.
tabi büyük düşünüyorsanız.

:)

ben forewerle konustum bende giribilirmişim ama birsey sorcam bende antirus war partizan abii işin biraz inceliklerini gösterirse iş tamam demektir partizan abii şimdiden tesekkürler :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri