• Pkk'ya Darbe • [team Kuruluyor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FoReWeR

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar PKK nın ve yandaşlarının eylemleri günümüzde we sanal almede artı$ göstermektedir..

Buna Artık sanal alemde bir son werme zamanı geldi geçiyor bile..

PKK Sitelerine saldırılarda buluncaz..

İlk olarak açıklar denenicektr..

Eğer bir sonuç alınamaz ise DDOS ataklar yapılıcaktır..

DDOS ataklarda kişi sayımızn yüksek olması lazm..

Bu ataklar Denyo Launch programı ile yapılıcaktır.. Alternatif olarak ise AntiRus Kullanılıcaktır..

Bize Katılmak isteyenler buraya msj bırakabilirler..

Bize Msn yoluyla ula$mak isteyenler ..

[email protected]

Phiber OptiC'in ise [email protected]

ARKADA$LAR SALDIRI HAZIRLIKLARINA BA$LIYORUZ...

İLET$İM İÇİN LÜTFEN MSN ADRESLERİNE GELİNİZ..

ÖZELLKLE BİLGİLİ ARKADA$LARIDA BEKLİYORUZ !!!

HAYDİ ->> [email protected] ;)

Ddos atack lar anamakineye yapilacaktir. Anamakineyi tamamiyle gocertmek icin tek yol budur..

Ben size Antirus'un tum inceLikLerini g0steririm :) siz takiminizi tamamLayin..

ya arkadaşlar grp halinde olmayalım 1 parça olalım

bende warım

cozumu olacakmı ddos attack ne işe yarıyor onuda anlatirmisiniz

F0ReWeR BeN GeLebiLiriM TiTHacK'e GiTMiyEcEM HeRhaLde

isyan_atesi' Alıntı:
cozumu olacakmı ddos attack ne işe yarıyor onuda anlatirmisiniz

isyan ateşi bilmiy0rsun herhalde d-dos attack ' ı bilgilenmen için özelden yolladım d-dos attack' ın mantığını..!Teşekküre Gerek Yok..! :cool:
ßenide Yazın Listeye..!İnternetin Mycrop' u Mr.k0lera olmadan olurmu hiç..!
Hepsini Çökertelim İnternet'i Dar Getirelim Onlara Başka Yerleri Dar getirdiğimiz Gibi..!
YalnıZ Ben Msn Kullanmıy0rum Google Talk Var; ;)
[email protected]
[email protected]

Sizlere 2 Tane Onerim Var

1) Buraya Program Eklenir Resimli Olarak Aciklanir Daha Sonra Bu Basligin Altinda Yazilir Msn Adresi Ve Gelmek Isteyenler Ekler Ve Gelir Cunku Herkes Ogrenir Bunuda.

2) Hack Olayinida Gelecek Olan Arkadaslara Iyice Anlatirsaniz Sevinirim Tabi Bu Bir Anda Olacak Birsey Degil Yani Zaman Alacaktir. Bu Zaman Icerisindede Istenilen Yerlere Ulasilacaktir..

Saygilar
Keskin

Keskine kat1l1yorum....bence forumu biraz arastirin forumda ise yarayacak güzel seyler var.ise yarayanlarin linkini buraya atin sizin icin kolaylik olacaktir.Tekrar tekrar anlatmaktan ve forum kirliligi ypamaktan iyidir.Daha sonra da altina msn lerinizi falan yazin iste.Biraz zahmetli olacak ama olsun bu ise kalkistiysaniz deger bence.Bizde elimizden gelen yardimi yapariz.Keskin bu islerin üstadidir öyle bakmayin önderlik yapar herhalde deil mi üstad?...

Death_AngeL' Alıntı:
Keskine kat1l1yorum....bence forumu biraz arastirin forumda ise yarayacak güzel seyler var.ise yarayanlarin linkini buraya atin sizin icin kolaylik olacaktir.Tekrar tekrar anlatmaktan ve forum kirliligi ypamaktan iyidir.Daha sonra da altina msn lerinizi falan yazin iste.Biraz zahmetli olacak ama olsun bu ise kalkistiysaniz deger bence.Bizde elimizden gelen yardimi yapariz.Keskin bu islerin üstadidir öyle bakmayin önderlik yapar herhalde deil mi üstad?...

EUHE ABILERIMIZDEN OGRENDIGIMIZ D-DOS PROGRAMLARINI ARASTIRIP VERIRIM ACIKLAMALARI ILE EGERKI BOYLE BIR ISTE OLACAKSA BIRLIKTE YAPARIZ BIRSEYLER :)

Bende Varim Sonuna Kadar

ne işe yarıyor ddos attack

aga ben size destek veriyorum ve kendi formumuda buna destek etmöek istiyorum saygılar..

Herkes Baksa Baslik Acmasin Bir Baslik Altinda TopLanaLim Artik Cok KArisik is oluyor Boyle

maksat bilgi olsun ögrenelim geri kalmayalim bazi şeylerden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri