”bir Dizidir Aşk Yaşamayı Bilirsen”

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Not: Konuyu Nereye Açıcağıma Karar veremedim..Eğer yanlış yerdeyse modaratör(ler)in doğru yere taşımasını rica ediyorum...

Not 2 : Bu makale bana ait değil alıntıdır...
”Bir dizidir AŞK aslın’da AŞK’ı yaşamayı bilirsen”

Türkiye’de aşk için ölen insan azımsanmayacak kadar çoktur bende bu yaraya

parmak basmak için makalemde bu konuyu ele almak istedim çokluğu göz önünde

bulundurarak kimi insanı ölmekten caydıracak kimine ise yaşama gücü verecek bu yazıyı

yazmayı düşündüm ve bir sebebi daha var bu yazıyı yazmamın birkaç gün önce aşk’ı ve

sevdiği oğlan için kendini öldüren dostum içinde yazdım bu yazıyı umarım ailesine

kuvvet verir bu yazı ……

Aşk 60 belki 70 yıllık bir dizidir aslında aşkı yaşamayı bilirsen aşk anlayana paylaşım demekdir.

Aşk aşkı anlamayana ise zor hayatın başlanğıçıdır. Öncelikle aşkı anlamayana aşkı anlatmaya kalkarsan seni umuda götüren anlayanı ise en zengin edendir.

Sana hayatı anlatandır aşk seni alıp götürendir cennetin giriş kapısından biletsiz girdirendir.

Aşkı yaşamayı bilirsen en yakın dostundur aşk aşkı tam anlamıyla yaşamıyor ve tanımıyorsan sana her gün bir iki tokat vuran düşmandır.

AŞK üç kelimedir aşk hayatın anlamı aşk paylaşılmayan şeylerin paylaştırıcısıdır.aşk sevene olmazsa olmaz dedirten aşk onu kalbinde taşıyana taşıma ücreti ödeten parası yoksa çal çırp bul getir emri verendir.aşk karşılık yoksa gerekirse öl öldür dedirten dir.

Yeterince dost yeterinde düşmandır aşk karşılıklı ise umut verendir karşılık yoksa

umutsuzlugun ta kendisidir.

Aşk Seveni 60 yıldır prangadaymış gibi çıldırtan yediğinden tat aldırtmayan içdiğinden

ise bir şey anlamayan hale getirtir.

Zaman zaman paylaşımı kör eden kimi dostlukları bitiren nefes almayı kısıtlayan

beyni bir saatmişcesine durduran dır.

Aşk olumlu ise en mutlu eden olumsuz odlumu ise ölümü yaşarken tadtırandır.aşk

feryadı enderinden yaktırandır. seveni karşılık yoksa aldatan aşk sevene yeşil ışık

yakmışsa ibreyi sona vurdurandır….

Aşk düşüneni erkek,yaşlı,ana,baba demeden ağlatan genç ise gençliğini yakan aşk zengin

isen gerçek değilse parasız pulsuz eden aşk ölümü yaşarken tatdıran öldükten sonra ise

sevenleri ağlatandır ……

aşkı yaşamayı bilirsen reyting rekorları kırdıran bir dizidir.

aşkı yaşamayı bilmezsen tedavülden kalkan para kadar değersizdir

SAYGILARIMLA………

yuregine emegine sagLik teşekkürler Hakikat güzeLmiş

Geri