“Ezan Cepte Günde Beş Vakit Ezan Okusun

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1

Evet bu gün süper ötesi sosyal networklerimizden biri olan Sosyomat’ta bir sabahlama seansı yaparken ilginç kızlardan çok ilginç bir reklam dikkatimi çekti “Ezan Cepte Günde Beş Vakit Ezan Okusun”. Yahu hani bu sosyomat reklamcılık girişimine başladı artı birde reklam ajansını değiştirdi değiştirmesine de bu sitenin içeriğiyle bu uyuyor mu kardeşim? Güldüreyin adamı allah aşkına.

Neyse genel olarak sosyomatın bu süper reklamcılık hizmetiyle beraber bize gösterilen bu reklama değineceğim. Cep telefonunda bulunan ezanın ne işe riayet edeceğini düşünmekteyim. Arkadaşlar ayıptır günahtır etrafımız her yerimiz cami ile bezemiş vaziyette ezanlarımızı dinliyoruz duyuyoruz cep telefonuna ne hacettir bu​

verdiğin linkler çalışmıyor ulash.ayrıca serbest kürsüden ziyade her teldene verilse daha uygundu.

Ben goruslerınızı merak ettım Ezanı eglenceye cevırmısler her telden mevzusu oldugunu sanmıyorum bu resmen saygısızlık gıbı geldı bana ... verdıgım Lınkler calısıyor sımdı baktım ..

siyaset : Devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış.

şimdi açtıgın konunun bunla alakası varmı bi daha düşün arkadasım

arkadaşlar ben visual studioda yapılmış ezan okuyan programı kodlarıyla beraber arıyorum.eğer bu işten anlayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun acil......

Geri