“Dtpli Vekillerin Vekillikleri Düşürülsün” İmza Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Sayın Başkan ve Üyelerinin ve
Sayın Başbakan'ın Dikkatine

Değerli arkadaşlar sitemizin kuruluş amacı kimseyi aşağılamak veya bölücülük yapmak değildir.

Ancak sizlerinde gördüğü gibi DTPli vekiller yıllardan beri Türkiye Cumhuriyeti aleyhinde çalışmalarda bulunmakta ve ülkeyi bölme çabası içersindedirler.

Buna dur deyin.

Kampanya

Konu; imza kampanya süresince sabit başlıkta...
Umarım Türkiye'nin önde gelen bir forum sitesinin üyeleri olarak desteğinizi esirgemezsiniz...

bende katılmak isrtiyorum fakat sayfa acılmıyor :S

Sonuna Kadar Destek

Sayfaya Giremeyen Arkadaşlar Sonda /index.php yi Silsinler

arkadaslar su an itibariyle sadece 7824 kisi imzalamis.ben tanidigim herkese haber verecegim.bunu herkesin duymasi gerekir.eminim ki kisa surede sayi artacaktir.bence bu sayi cok az.

Türk Askeri dağda it sürüsüne karşı, yılmadan savaşırken bizimde burada dağa yardım götüren köstebekleri temizlememiz gerekiyor.
Bugün askerimizin elini kolunu bağlıyorlar. Meclis sayesinde dağa haber Askerimizden önce gidiyor.
Dağa çıkışı inişi bakışı uçuşu engellemeliyiz.
En azından bunu yapmayı istemeliyiz. Herşey istemekle başlıyor..

böle bir kampanya başlattığınız için çok teşekkür ederiz....hep destek tam destek böle çalışmalara...ama keşke bu çözüm olsa terörü bitirmek için......

ne demek "ya sev ya öl"
saçma sapan konuşma sevmek zorunda da değilim
ben hümanist bir insanım
Milliyetçiliğin her türlüsünden ister türk milliyetçiliği ister kürt milliyetçiliği
nefret ederim
İnsanlara insan olduğu için değer verelim türk,kürt olduğu için değil
hiçbir ırk,millet birbirnden üstün değildir
herkes eşittir

ne demek "ya sev ya öl"
saçma sapan konuşma sevmek zorunda da değilim
ben hümanist bir insanım
Milliyetçiliğin her türlüsünden ister türk milliyetçiliği ister kürt milliyetçiliği
nefret ederim
İnsanlara insan olduğu için değer verelim türk,kürt olduğu için değil
hiçbir ırk,millet birbirnden üstün değildir
herkes eşittir

Türkiye Türklerindir..
Biz burada kürtlere ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyoruz. Aksine kürt halkının, eğer gerçekten insana değer veren kürt halkının Türk benliğini kabul etmeleri ve pkk ya karşı bizimle birlikte olmaları gerekiyor.
Dağda bana silah sıkanlarla şehir de arkadaşlık edemem ben..

Türkiye Türklerindir..
Biz burada kürtlere ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyoruz. Aksine kürt halkının, eğer gerçekten insana değer veren kürt halkının Türk benliğini kabul etmeleri ve pkk ya karşı bizimle birlikte olmaları gerekiyor.
Dağda bana silah sıkanlarla şehir de arkadaşlık edemem ben..
keşke kürtleri daha yakından tanıma fırsatın olsaydı
ben diyarbakırlıyım ve kürdüm biçok türk arkadaşım var hepside doğuya gelmeden önce çok tedirgin olduklarını söyleyip durulardı ortamımıza girdiklerinde ise "" biz sizii böyle bilmiyorduk keşke daha önceden gelseydik ve bu ön yargılarımızdan önceden kurtulsaydık""
inanmayacaksın ama en kral ülkücü arkadaşım misafirliğim
geldi bana tek bişey söyledi ""bana kürtçe öğretebilirmisin"
bu yüzden ben tüm türk kardeşlerimi diyarbakıra bekliyorum hepinizin başımın gözümün üstünde yeri var
gelin ve kendiniz görün
bu topraklar kolay alınmadı binlerce insanın kanıyla sulandı
bu yüzden sizden tek ricam yorum yaparken şehitleri incitmeden yorum yapalım
kurtuluş savaşı çanakkale savaşında yanlız türkler yoktu kürt türk kardeşliğiyle o savaşlar kazanıldı

keşke kürtleri daha yakından tanıma fırsatın olsaydı
ben diyarbakırlıyım ve kürdüm biçok türk arkadaşım var hepside doğuya gelmeden önce çok tedirgin olduklarını söyleyip durulardı ortamımıza girdiklerinde ise "" biz sizii böyle bilmiyorduk keşke daha önceden gelseydik ve bu ön yargılarımızdan önceden kurtulsaydık""
inanmayacaksın ama en kral ülkücü arkadaşım misafirliğim
geldi bana tek bişey söyledi ""bana kürtçe öğretebilirmisin"
bu yüzden ben tüm türk kardeşlerimi diyarbakıra bekliyorum hepinizin başımın gözümün üstünde yeri var
gelin ve kendiniz görün
bu topraklar kolay alınmadı binlerce insanın kanıyla sulandı
bu yüzden sizden tek ricam yorum yaparken şehitleri incitmeden yorum yapalım
kurtuluş savaşı çanakkale savaşında yanlız türkler yoktu kürt türk kardeşliğiyle o savaşlar kazanıldı

Ben beyaz Kürtleri de bilirim. Türkten çok Türk milliyetçisi Kürtte bilirim.
Zaten hedefimizdekiler bölücüler olmuştur.
Sen burada hala Türkler ve Kürtler diye ayırım yapıyorsun.
Kurtuluş Savaşını Türk milleti kazanmıştır. Bunun için de herkes vardı.
Sizin gibi duyarlıları görüyorum umutlanıyorum.
Lütfen bir yerde TÜRK dendiğinde kendinizi de katın, biz böyle düşünüyoruz. Siz kendinizi soyutluyorsunuz.

Dostu da düşmanı da unutmayız..

Ben beyaz Kürtleri de bilirim. Türkten çok Türk milliyetçisi Kürtte bilirim.
Zaten hedefimizdekiler bölücüler olmuştur.
Sen burada hala Türkler ve Kürtler diye ayırım yapıyorsun.
Kurtuluş Savaşını Türk milleti kazanmıştır. Bunun için de herkes vardı.
Sizin gibi duyarlıları görüyorum umutlanıyorum.
Lütfen bir yerde TÜRK dendiğinde kendinizi de katın, biz böyle düşünüyoruz. Siz kendinizi soyutluyorsunuz.

Dostu da düşmanı da unutmayız..

Ben KÜRDÜM yani ne demek türk dendiği zaman kendimide katayım bunu hangi mantıkla diyorsun etnik kimliğimi yani inkar edeyim türk diyeyim değil mi böyle bir saçmalık var mı
kürt tarihini iyi oku bak bakalım kürtlet çanakkale ve kurtuluş savaşında varmıymıydı yokmuymuydu
kurtuluş savaşı için atatürk bizzat doğu illerine gelip kürtlerden yardım istemiştir kelimelerimizi biraz daha dikkatli seçelim
çok şey bildiğini zannediyorsun
doğuda yaşayanlara hayatı bir sor
askerler gözümüzün önünde köylerimizi yaktı
göçe zorladılar her türlü muameleye tabi tutulduk ikinci sınıf insan muamelesi görmek nasıl bişey bilirmisn?bu yüzden yorum yaparken daha dikkatli ol

birde kurtuluş savaşını türk milleti değil TÜRKİYE MİLLETİ kazandı

FUCK apo
FUCK dtp
FUCK pkk & yandasLari
FUCK biji diye aniran kahpe hainler

Türkiye TürkLerindir !

Konu icin tesekkürler Albayrak dostum,
yüregine sagLik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri