‘Ve Türban Kadını Yarattı’ mı?

Onları da Cumhuriyet,Laiklik mekanizmaları halleder,kişisel olarak zaten kimse birşey yapamaz.Bak yolsuzluklarının yanında,Laiklik karşıtı birçok söylemden dolayı ceza bekliyor sayın vekillerimizi..

ѕσηυη¢υ;3000361' Alıntı:
Onları da Cumhuriyet,Laiklik mekanizmaları halleder,kişisel olarak zaten kimse birşey yapamaz.Bak yolsuzluklarının yanında,Laiklik karşıtı birçok söylemden dolayı ceza bekliyor sayın vekillerimizi..

Ne güzel işte siz ceza veriyosunuz. Halk yine seçiyo siz ceza veriyosunuz halk yine seçiyor. eki kim kaybdediyor. Türkiye olduğu yerde kürek çekiyor sayenizde.

ha yani Akp yi kapatanlar siz Akpliler biz öyle mi?

Madem kapatılmak istemiyor bu tip partiler,o zaman parti olmanın gerektirdiklerini yerine getirsinler,demokrasinin altını kazmasınlar,yolsuzluk yapmasınlar..Daha dur şu siyasi yasaklar belirlensin daha ne kirli çamaşırlar çıkacak ortaya..Suç oranı artıyor diyorlar,bu oranın meclisten daha yüksek olduğu bir mekan var mı?

-Tuhaf olan birçok şey var zaten, aklıma gelen birkaçtanesini sizinle paylaşmak istedim.
Şimdi başı kapalı türbanlı sokakta geziyor, kafede oturabiliyor, maça gidebiliyor, koşu yapabiliyor, vs... bunlarla beraber toplumsal olarak sen niye kapalısın diye biri çıkıpta sorgulamıyor rejimde tehlike yok. İşin birde şu tarafına bakalım şimdi türbanlı bayan üniversiteye girerken, askireyeye girerken, memur olacakken rejim tehlikesi çıkıyor bir anda. Hani biz beraber yaşayabiliyorduk. Açık bir bayan bunların hepsinden faydalanabiliyor ama kapalı bir bayan kısıtlı kalıyor. Bu özgürlüğün tam daniskası oluyor.
-Diğeri ; Parmağında gümüş yüzük olan kişi askeriyeye alınmıyor, o kurumda görev yapamıyor, namaz kılan gizli kalıyor askeriyemizde ( hatırlatma Çanakkalede sabah namazı cömaat halinde kılınmıştır ve şehitlik için dua edilmiştir. Şimdi namaz kılan irticacı oluyor askeriyede ve görevinden alınıyor) Ramazan aylarında oruç tutan rütbeli askerler öğle yemeklerine davet ediliyor, Bunları kim tarafından kimler için yapılıyor ?
Ama iş vatana gelince askeriyeye alınamayan insanların aileleri askerliğe çağırılıyor, burda da birçok çelişki var, Madem kabul etmiyosun neden askere alıyosun. Askere kabul ediyorsunda ailesini neden askeriyede çalıştırmıyosun?
11 kişilik anayasa komisyonu milletin üstünde olduğuna göre Bunlarda gayet normaldir demi?
Ben hiç iyi görmüyorum sonumuzu Filistin gibi de olmayız inş. Ama Budaktanda gözümüzü sakınacak halimiz yok 80 dekiler gibi
Çalkantılı bir dönemdeyiz Rabbim hayırlısını versin

ђєάVєηśįś;2999980' Alıntı:
Ne türbanmış be müslüman ülkede tartıştığımız konuya bak kadın mini etek giyip orasını burasını gösteriyo bişey diyen yok kapanan kadın suçlu oluyo yazıklar olsun...

seni alkisliyorum ve sonuna kadar katiliyorum..

bu fotografta da görüldüğü gibi o günlerde kapanmak farklı bugünlerde farklı yani atatürk zaamanında din için yapılan iş bugün nasılda siyasete dökülüyor değilmi yazık kapanıcaksan bu yüce insanlar gibi kapan asırıya kaçmadan da mahrem yerler örtülür

onun gibi kapansınlar ama onada karısırsınız deil mi cünkü sen ve senin gibilerin tek amacı ülkeyi nasıl olsakta karıstırsak.. yazı coook sacma

kıllarla uğraşıyoruz,

kıllarla savaş ediyoruz,

Allah'ın kapanın emrini bile görmek istemeyen müslümanlar olduğu müddetçe tabiki bu konu tartışılır,

amaç ülkenin bütünmez bölünlüğü değil, amaç islamı kabullenememek....

insanların kafasının dışı ile uğraşmak yerine kafalarındakilere bakmak lazım.

Türban'ı keşfettik müslümanlığımızı tescilledik.Vicdanlarımız rahat
Bir çevremize bakalım artık.Irakta camiler her gün bombalanıyor, Müslümanlar katlediliyor ama her konuda ahkam kesen, sözde şeriat yönetimi isteyen ve bu yolda mücadele eden hükümet üyelerinin hiçbirinden çıt yok.
Amerikan işgal gücü, Irak'ta genç yaşlı, kadın, ihtiyar, bebek, çocuk demeden katletmeye devam ederken bizdeki Müslümanlar sadece kurtuluşu türbanda arıyorlar. Irak'ta Amerikan askerleri Kur'an-ı Kerim'i nişan tahtası yerine koyup ateş ederken, İsrail askerleri kundaktaki bebekleri havadan karadan tanklar ve füzelerle ödürmeyi sürdürürken müslümanlığımız sınavdan geçmiyor sadece türbanla islama hizmet ediyoruz.Çünkü AKP böyle istiyor...Açın artık gözünüzü KİTABIMIZI nişan tahtası yaptı coniler.Meydanlardaki türban pretestocuları nerdesiniz.....
Bir tek söz ALLAH için tek bir tepki.ABD şeytanını kınayacak tek bir söz elinizi vicdanınıza koyup söyleyin hangisinden duyduk.Bir kere ALLAH deyin Ardından oy para ve güç beklemeden bu yüce din için ALLAH deyin ve Onun rızası için tek bir söz edin kınayın sadece kınayın.....Bu bile yeter...Bu sözü edemeyenlerin türbanla din gösterisi yapmalarını asla samimi bulamam işte bu yüzdende son nefesime dek türbana karşı olucam ve çok açık söylüyorum müslümana yapılan mezalime akmayan gözyaşlarının türban için akabileceğine asla inanmıyorum...

ѕσηυη¢υ;3000116' Alıntı:
Yeniden Atatürk ve Din diye tartışacak mıyız?Ben bir giriş yapayım o zaman,o kendini çok zeki sanan arkadaşın koydugu resim zamanında Cumhuriyet diye birşey yoktu ortalıkta..
Atatürk ne güzel söylemiş :"Dinin tavsiye ettiği örtünme hem hayata, hem fazilete uygundur"

Dinimizde tavsiye ettiği örtünmede Türban diye bir kavram yok,ABD nin bize uydurmaya çalıştığı ''ılımlı islam'' diye bir sıfatta yok...
emınmısn olmadıgını olduktan sonra actılarmı basını senı cumhurıyette kurtarackmı ALLAHIN huzurnda

ya konu zati milleti birbirine düşürmek için yazılmış...

İsteyen kafasına bone taksın ister teneke taksın kimse karışamaz..

yanlı bi yazı. (deniz gibi fidanlarımız asıldı diyo..saygı duyarım)

yanlız o zaman sağ sol bir sürü kişi asıldı...

Sosyal devletin ve sosyal hakların olmadığı; genç kızlarımızın özgürce başlarını dik ve açık tutmaları yerine, 19 Mayıs’ı bile kapanarak kutlayabilecekleri karanlık bir düzen istiyorlar.

Ne istediklerine bir bakın, sonra Atatürk ü, sonra özgürlüğü konuşalım.

Allah ım Yarabbim kadınlara zorla taktırılan türbanın adına özgürlük demeye çalışanlar var.

Bizim ülkemizde temiz ellerde, temiz başlarda kalabilseydi başörtüsü, bu kaos halini almayacaktı ..

forumda kaçıncı konu acaba baş örtü hakkında açılan.Biz anlatmaktan bıktık;sizler anlamak istemiyorsunuz yada anlayamıyorsunuz!İslam'ın gereği,kuralıdır başörtü.Açın Kur'an'ı Kerim i okuyun birazcıkda görün öğrenin.

Geri