-Tuhaf olan birçok şey var zaten, aklıma gelen birkaçtanesini sizinle paylaşmak istedim.
Şimdi başı kapalı türbanlı sokakta geziyor, kafede oturabiliyor, maça gidebiliyor, koşu yapabiliyor, vs... bunlarla beraber toplumsal olarak sen niye kapalısın diye biri çıkıpta sorgulamıyor rejimde tehlike yok. İşin birde şu tarafına bakalım şimdi türbanlı bayan üniversiteye girerken, askireyeye girerken, memur olacakken rejim tehlikesi çıkıyor bir anda. Hani biz beraber yaşayabiliyorduk. Açık bir bayan bunların hepsinden faydalanabiliyor ama kapalı bir bayan kısıtlı kalıyor. Bu özgürlüğün tam daniskası oluyor.
-Diğeri ; Parmağında gümüş yüzük olan kişi askeriyeye alınmıyor, o kurumda görev yapamıyor, namaz kılan gizli kalıyor askeriyemizde ( hatırlatma Çanakkalede sabah namazı cömaat halinde kılınmıştır ve şehitlik için dua edilmiştir. Şimdi namaz kılan irticacı oluyor askeriyede ve görevinden alınıyor) Ramazan aylarında oruç tutan rütbeli askerler öğle yemeklerine davet ediliyor, Bunları kim tarafından kimler için yapılıyor ?
Ama iş vatana gelince askeriyeye alınamayan insanların aileleri askerliğe çağırılıyor, burda da birçok çelişki var, Madem kabul etmiyosun neden askere alıyosun. Askere kabul ediyorsunda ailesini neden askeriyede çalıştırmıyosun?
11 kişilik anayasa komisyonu milletin üstünde olduğuna göre Bunlarda gayet normaldir demi?
Ben hiç iyi görmüyorum sonumuzu Filistin gibi de olmayız inş. Ama Budaktanda gözümüzü sakınacak halimiz yok 80 dekiler gibi
Çalkantılı bir dönemdeyiz Rabbim hayırlısını versin