‘Bütün şampuanlar aynı’

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
‘Bütün şampuanlar aynı’

İngiliz Daily Mail gazetesi, güzellik sektörünün sırlarından birini ortaya çıkardı.

-butun-sampuanlar-ayni--975717.Jpeg

Farklı şampuan markalarının içeriğini uzmanlarla birlikte inceleyen gazete, en pahalı şampuanla en ucuzunun aynı altı maddeyi içerdiğini ortaya koydu. Gazeteye göre; şampuanların yüzde 80’i sudan (aqua) oluşuyor.

Markaların özel içerik olarak sunduğu kimyasallar ise şampuanın ancak yüzde 1’inde bulunuyor. Bunun şampuanların hepsinin aslında aynı etkiyi yaptığı anlamına geldiğini söyleyen Daily Mail okuyucularına şampuanlarını seçerken bunu da göz önüne almalarını tavsiye etti.

Nasıl aynı olur?
Kremli şampuanlar bence daha çok saç dökülmesine sebep oluyor.

Jetkın haklı Kremlı şampuanlar iyi değil...ayrıca çok köpüren bütün şampuanlar zararlı ;) ama sen ne kullanıyorsun derseniz...Dove ......o da köpürüyor :) ama diğerlerınden kat ve kat daha iyi ;)

Şampuan kullanmamak en iyisi sabunlar daha iyi (=

Jetkın haklı Kremlı şampuanlar iyi değil...ayrıca çok köpüren bütün şampuanlar zararlı ;) ama sen ne kullanıyorsun derseniz...Dove ......o da köpürüyor :) ama diğerlerınden kat ve kat daha iyi ;)

Dove denedim ama o da çok döktü saçlarımı,ben bebek şampuanı kullanıyorum:smile:

dr.mud arap sabunu kullanıyomuş

Lucıan güldürdün beni ya Allah razı olsun senden =)

Bu arada jetkın bir ara bende bebek şampuanı kullandım.Güzel gercekten ;)Bir dönem de Sebamed şampuan kullandım..İtiraf etmelıyımkı Sebamed Dove den bile daha ıyıydı.Ama sürekli devam edemedım o zaman ona, sonra da aklımdan cıktı Dove basladım :) Dove benım saclarıma güzel etki verdi ...ama sebamed ı sureklı kullansaydım daha saglıklı ve gür saçlara sahip olabılırdım şimdi:durdurun

saçında kepekten yılgın arkadaşlara önerim..."En yakın attardan ÇAM TEREBENTİ"alıp şampuanın içine katıp kullanmalarıdır..Gerçi çok hoş kokusu olmuyor fakat 3-5 dk kokuda gidiyor.İstikrarlı kullanımda kepek tuş oluyor....

Headandshoulders :) Adı bile bi dünya ama Gerçekten kaliteli şampuan Hele birde kepek sorununuz varsa isminin tam karşılığı Deneyin pişman olmazsınız

Geri