أĸяα´dan tüm HackHeLL´e mesaj var..

Selamünaleyküm merhaba önce.
Engel tanımıyor insan sevince.
Şu an bile bunun ispatı bence.
Engelleri aşarak düze kavuştun.
Allaha çok şükür bize kavuştun. ...

Yeniden hoşgeldin gönüldaşım.

yahu 2. şans da kacıncı 2. şans :hhmanD

3-4 yada 5. şans olmalı bu. ben sayamadım

söylediklerinde samimi olmadığını yine ona buna hakaret edip ortalığı karıştıracağını düşünüyorum . yanıldığımı ilerleryen zamanlarda bize ispatlarsın artık :)

takrar hoşgeldin aramıza seni tahrik edip de tekrar banlanmanı dört gözle bekleyen insanlar var galiba sakın aldanma bu oyunlara kanma sevdiğimiz ve saydığımız bi üyesin sana güveniyoruz.

aLeyküm seLam
HataLarını anLayıp özür dilemen güzeL
Özür diLemek büyükLüktür.
Tekrar hoşgeLdin...

Aleyküm selam ve Rahmetullah...Aramıza hoşgeldin İkra kardeşim...Bir kaç gereksiz konuda gereksiz kişilere hiddetlenip aramızdan ayrı düştün amma vekit bu gündür ki geri döndün...Kardeşliğin daim olduğunu ıspatlarcasına hemde...Allah tekrar ayrılık yaşatmasın...Hoşgeldin tekrara...

Hepimiz her zaman bazilarina karsi sinirleniyoruz.
Ama buyugu buyuk yapan onlarin kucuk olduklarini
susarak gostermektir.

Ozlettin kendini :)

bende tanımıyorum seni ama gözüm bir yerden dişliyor gelene hoş geldin derler

hoş geldin umut unutma öfkeni sen kontrol edemezsen

öfken seni kontrol eder

aramıza yeniden hoşgeldin kardeşim....benim de pc bozuk..pek giremiyorum nete....anakartım bi geri gelsin..uzun uzun halleşiriz kardeşim...:):):):)

hoşgeldin ikra
adalet tek taraflı uygulanırmış öyle diyolar =)

Adam akıllı yapılan yorumlar ve verilen karşı cevaplar sayesinde birçok bilgiyi sizlerin sayesinde öğreniyorum... Sende en dikkat çekici yorumculardan birisin... Fazla celallenmeyip bizleri yorumlarından mahrum bırakmassan sevinirim.. Saygılar..!!

Aleykum Selam.. seni tanımamak imkansızdır derler öyledir bencede ama ben yinede tanımıyorum seni.. umarım bir gün karşılaşır tanışırız..

wayyyyyyy canım kardesım hosgeldın aramıza tekrar donmene cok sevındım. şirine yukarıda gerekenleri solemıs aynılarını tekrarlıyorum. sevenlerının yuzunu kara cıkarmıycana ınanıyorum. tekrar hosgeldın ıı forumlar

Banlanma sebebine ortak olanlar hala ortadayken senin öyle kalman yanlış olurdu zaten..
Sen pis kokulara aldırış etme,
iyi forumlar

Ve Aleykümselam geçmiş geçmiştedir artık yeni ufuklara...

Geri