єυяоvisioη 2007

BlueFly' Alıntı:
Yazıların tamamını okuyamadım bizim şarkı 9 martta çıkacakmış doğrumu acaba?

9 Mart 2007 = TRT-1'de saat 13:00 de ve TRT-2'de saat 14:00 de basın toplantısından canlı bağlantılar yapılacak.

9 Mart ı Sabırsızlıkla Bekliyoruz

Haberler:

Avusturya'nın şarkısı:"Get A Life - Get Alive"

Bu sabah Avusturya'da "Ö3 Wecker" adlı radyo programında Avusturya'yı bu yıl Helsinki'de temsil edecek Eric Papilaya'ın şarkısı " Get A Life - Get Alive" kamuoyuna sunuldu.

"Şarkı klasik rock ile modern rock'ın bir karışımı ve ortaya çok süper birşey çıktı" açıklamasında bulunan Avusturya'nın temsilcisi Eric Papilaya,şarkı üzerinde çalışmalarını devam ettireceğini söyledi.

Kaynak: eurovision-austria.com

--------------------------------------------------------------------------------------------

Fransayı Les Fatals Picards temsil ediyor

Fransayı bu yıl Les Fatals Picards grubu "L'amour à la française" şarkısıyla temsil edecek. Les Fatals Picards grubu Medi-T'i son oylamada geçemeyi başarırken,geriye kalan adaylar ilk oylamada elendi.

İkinci oylama sonuçları:

. Les Fatals Picards - L'amour à la française
. Medi-T - On and on

İlk oylama sonuçları:

. BZR & Cheb Hamid - Galbi
. Estelle Lemée - Comme un rêve
. Les Vedettes - Bye Bye Papa
. MAP - Grain'sel
. Les Wampas - Faut voter pour nous
. Charlotte Becquin - Je veux tout
. Jennifer Chevallier - Mon étoile
. Valérie Louri - Besoin d'ailleurs

Kaynak: eurovision.tv & eurovision-turkey.com

vahdetmadencilik1985' Alıntı:
anaaa bu DJ Bobo Isvicreli miymis??
bilmiyordum
bu arada cok merak ediyorumacaba kim oy vericek bu Kenan Dogulu yaa??

Türkiye Dışından İsteyen Herkes....

----------------------------------------------------------------------------------------------
TRT: "Bu Şarkı Çakkıdı'yı Geçecek!"

Kenan Doğulu’nun Eurovision’da seslendireceği “Shake It Up Şekerim” isimli parçayı dinleyen Genel Müdür Güney, “Çok güzel şarkı. Çok hoşuma gitti. Kesin dereceye girecektir” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan “Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu”nun en keyifli üyelerinden biri, TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney oldu.

Kenan Doğulu’nun Eurovision’da seslendireceği “Shake It Şekerim” isimli parçayı dinleyen Genel Müdür Güney, “Çok güzel şarkı. Çok hoşuma gitti. Kesin dereceye girecektir” dedi. Güney, şarkının “pop” tarzda olduğunu da vurguladı. Güney, “Shake It Şekerim”le ilgili AKŞAM’a şunu söyledi:

“Şarkıyı iki kere dinledim. Son olarak önceki gün İstanbul’a gidip, şarkının hazırlandığı stüdyoda şarkıyı dinledim. Şarkı çok güzel. Hoşuma gitti. Kıpır kıpır. İnsanın içini ısıtıyor. Kesin bu şarkı dereceye girer.”

Ali Güney, Kenan Doğulu’nun ortalığı kasıp kavuran Sezen Aksu bestesi “Çakkıdı” şarkısıyla “Shake It Şekerim”i de kıyasladı. Güney, “Bu şarkı Çakkıdı’yı geçecek” dedi.

Kaynak: Akşam Gazetesi

Şarkıda Eklenmiş Ama İndirilmiyor :( indirebileceğimiz bir link varmı?

Download link ini buldumda başı kesik ondan düzgün şekilde olanını arıyorum bulayım pm den paylaşıcam :)

Sözlerini Türkçe Bi Şekilde Paylaşmanda İyi Olmuş... =)

valla şarkı gsl ama en azından dans olarak dereceye giriceğimize inanıyorum =)

Güzel Bir Show Olur İnşallah

inş. bu sene eurovisionda kazanırız gerçekten tekrardan izledim vekazanılmaz gibi bi olayı ortadan kaldırdım çok hoş duruyo gerçekten müzik ve dans bakalım nolucan merakla bekliorum

Danimarka Rusya ve İspanyanın Şarkılarıda Çok Hoşuma Gitti..Ukraynanın ki Çok Kötü...Herkes Yorumunu Yazsın Bakalım Görünürde Kimler İyi :)

İshte Kenan Doğulu - Shake it Up Şekerim ( Kıyafetli Prova Görüntüleri )

6cwpkdx.jpg

5xz6lig.jpg

4zmkqv7.jpg

6286jbt.jpg

4rb2ia9.jpg

5zonj7o.jpg

Prova Görüntüleri Eklendi

Yarı Final Ts İle 22:00 de Trt1 ve Trt int den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bunlar Yarı Final Öncesi Prova Görüntüleri Saygılar...

Geri