infatuate
İstirahatte
uploader teamimizin çiçeği burnunda üyesi ŤêΧâŠ, tanıyalım bakalım kimmiş =))
infatuate:
selam texas =)
ŤêΧâŠ:selam infatuate
infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?
ŤêΧâŠ:
hayat iyi saglıgım da iyi umarım seninde iyidir
infatuate:
gayet ii benimkide =)) ismini we yaşını öğrenelim mi ?
ŤêΧâŠ:
adım Seçkin yaş 25
infatuate:
neler yaparsın seçkin ? kendini anlatırmısın bize ?
ŤêΧâŠ:
üni de asistanım, evliyim, balayından yeni geldim
projelerle tubitakla geçiyo hayatım
infatuate:
ewlimisin :saskin
ŤêΧâŠ:
evet 2 hafta oldu, gerçi biraz karışık, nikah çanakkalede birinci düğün kız tarafı istanbulda ikinci düğün ankara da oldu, kırk gün kırk gece gibi
infatuate:
ooo millet bi tanesini zor yapıo :hadiordan
ŤêΧâŠ:
walla kız tarafı isteyince 40 bile yapılıyo
dark'a bol şanslar::
infatuate:
ehehe tşkler =)) nası peki ewlilik tawsiye ediomusun
ŤêΧâŠ:
süper bişi kahvaltı derdi yok çamaşır bulaşık yok,ama en güzeli eve gelince gülen 2 güzel göz
infatuate:
darısı herkesin başına dielim =) nelerden mutlu olursun ? neler seni fazlasıyla sinirlendirir ?
ŤêΧâŠ:
yurtdışında makalem çıkınca çok iyi hissediyorum sonra süprizler, yurtdışı görevlendirmeleri ve de vefalı dostlar
çocuksu hareketler, kumla oynayacak yaştaki çocuklar bana kafa tutunca uyuz oluyorum
bi de herşeyi ben bilirim havasındaki bazı üni öğrencileri
infatuate:
=)) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
ŤêΧâŠ:
Aslen Bursalıyım ama doğma büyüme başkentliyim, bi ablam var bekar, sırasını ben kaptım
infatuate:
fırsatçı seni =)) ileriye dönük hayallerin nelerdir ? olmak istediğin son noktada ne war ?
ŤêΧâŠ:
şu anda doktorayı bitirmek var önümde, hayal olarak tabii ki rektörlük ve en önemlisi mutlu bi aile yasantısı
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =) haksızlığa uğradığın zamanlarda werdiğin tepki ne oluo peki ?
ŤêΧâŠ:
genelde susuyorum çok damarıma basarlarsa dişimi gösteriyorum tabii arada
infatuate:
herkesin bi dayanma sınırı war di mi =)) gerçi sormak için erken ama çoluk çocuk düşünceleri war mı :melek
ŤêΧâŠ:
herşey kısmet tabii ki ama 3-4 yıl sonra daha askerlik var önümde vatana hayırlı birini yetiştirmeyi kim istemez ki
infatuate:
hayırlısıyla olur inşallah =) siyah we kırmızının sendeki anlamları nelerdir ?
ŤêΧâŠ:
siyah bjk bazen de hüzün benim için
kırmızı bayrak ve şehitlerimizin kanı bugunlerde
infatuate:
güzeldi .. gelelim hackhell'e =) anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?
ŤêΧâŠ:
bi gün projeyle ugrasıyodum önemli bi pdf çevirici lazımdı nette ararken hhi buldum sonra bi daldım içeri program cenneti
o gün bu gündür burdayım
infatuate:
peki sitede hoşuna giden, sewmediğin şeyler neler ?
ŤêΧâŠ:
hosuma giden şey cok aslında, cok yardımsever herkes eski üyeler birbirine karsı anlayıslı
kavga ortamı bazen olsada kısa zamanda kapanıyo, sevmediğim şeyler ise post kasmak için uğraşan, ergenlik sivilceleri yerine başkalarına sataşan tipler
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeyler war mı seçkin ?
ŤêΧâŠ:
ilk önce saglıgın ve mutlulugun diyeyim inşallah nice seneleri sevdiklerimizle beraber mutlu ve huzurlu yaşarız
infatuate:
tşk ederiz bizde sana bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
ŤêΧâŠ:
saol teşekkür ederim
edit: texas'ın çocukluktan kalma bi anısını dinleyelim mi =)
ŤêΧâŠ:
İlkokul 2 veya 3. sınıfta ağrı patnosa giderken otobüsü jandarma çevirdi. O zamanlar teröristler jandarma kılığına girerek böyle çevirmeler yapıyordu. Asker otobüse kimlik kontrolü için girerken ayağı sendeledi ve sendelemesiyle otobüste bir sessizlik oldu. Herkes tedirgindi. O sessizliği sadece babam ve arkadaşlarının kendi silahlarına gizlice taktığı şarjör sesi bozdu. Ama asker toparlanma telaşıyla o sesi fark etmedi. Asker kimlik kontrolüne devam ederken genç birine kimlik sordu. O kişi posta eri olduğunu söyleyince kimlik kontrolünü yapan askerden gelen‘’tertip seninde işin zor, ama bunu ulu orta söylemesen daha iyi olur’’ cevabı herkesin tedirginliğini ortadan kaldırdı, Asker babamlara kimlik için geldiklerinde babamın verdiği cevabı hiç unutamam ‘’ bazen bir hareket insanı yaşamdan uzaklaştırırken, bir söz ise insanı hayata sıkıca bağlar’’…
infatuate:
selam texas =)
ŤêΧâŠ:selam infatuate
infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?
ŤêΧâŠ:
hayat iyi saglıgım da iyi umarım seninde iyidir
infatuate:
gayet ii benimkide =)) ismini we yaşını öğrenelim mi ?
ŤêΧâŠ:
adım Seçkin yaş 25
infatuate:
neler yaparsın seçkin ? kendini anlatırmısın bize ?
ŤêΧâŠ:
üni de asistanım, evliyim, balayından yeni geldim
infatuate:
ewlimisin :saskin
ŤêΧâŠ:
evet 2 hafta oldu, gerçi biraz karışık, nikah çanakkalede birinci düğün kız tarafı istanbulda ikinci düğün ankara da oldu, kırk gün kırk gece gibi
infatuate:
ooo millet bi tanesini zor yapıo :hadiordan
ŤêΧâŠ:
walla kız tarafı isteyince 40 bile yapılıyo
infatuate:
ehehe tşkler =)) nası peki ewlilik tawsiye ediomusun
ŤêΧâŠ:
süper bişi kahvaltı derdi yok çamaşır bulaşık yok,ama en güzeli eve gelince gülen 2 güzel göz
infatuate:
darısı herkesin başına dielim =) nelerden mutlu olursun ? neler seni fazlasıyla sinirlendirir ?
ŤêΧâŠ:
yurtdışında makalem çıkınca çok iyi hissediyorum sonra süprizler, yurtdışı görevlendirmeleri ve de vefalı dostlar
çocuksu hareketler, kumla oynayacak yaştaki çocuklar bana kafa tutunca uyuz oluyorum
bi de herşeyi ben bilirim havasındaki bazı üni öğrencileri
infatuate:
=)) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
ŤêΧâŠ:
Aslen Bursalıyım ama doğma büyüme başkentliyim, bi ablam var bekar, sırasını ben kaptım
infatuate:
fırsatçı seni =)) ileriye dönük hayallerin nelerdir ? olmak istediğin son noktada ne war ?
ŤêΧâŠ:
şu anda doktorayı bitirmek var önümde, hayal olarak tabii ki rektörlük ve en önemlisi mutlu bi aile yasantısı
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =) haksızlığa uğradığın zamanlarda werdiğin tepki ne oluo peki ?
ŤêΧâŠ:
genelde susuyorum çok damarıma basarlarsa dişimi gösteriyorum tabii arada
infatuate:
herkesin bi dayanma sınırı war di mi =)) gerçi sormak için erken ama çoluk çocuk düşünceleri war mı :melek
ŤêΧâŠ:
herşey kısmet tabii ki ama 3-4 yıl sonra daha askerlik var önümde vatana hayırlı birini yetiştirmeyi kim istemez ki
infatuate:
hayırlısıyla olur inşallah =) siyah we kırmızının sendeki anlamları nelerdir ?
ŤêΧâŠ:
siyah bjk bazen de hüzün benim için
kırmızı bayrak ve şehitlerimizin kanı bugunlerde
infatuate:
güzeldi .. gelelim hackhell'e =) anlatırmısın bize nasıl tanıştın ?
ŤêΧâŠ:
bi gün projeyle ugrasıyodum önemli bi pdf çevirici lazımdı nette ararken hhi buldum sonra bi daldım içeri program cenneti
infatuate:
peki sitede hoşuna giden, sewmediğin şeyler neler ?
ŤêΧâŠ:
hosuma giden şey cok aslında, cok yardımsever herkes eski üyeler birbirine karsı anlayıslı
kavga ortamı bazen olsada kısa zamanda kapanıyo, sevmediğim şeyler ise post kasmak için uğraşan, ergenlik sivilceleri yerine başkalarına sataşan tipler
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeyler war mı seçkin ?
ŤêΧâŠ:
ilk önce saglıgın ve mutlulugun diyeyim inşallah nice seneleri sevdiklerimizle beraber mutlu ve huzurlu yaşarız
infatuate:
tşk ederiz bizde sana bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
ŤêΧâŠ:
saol teşekkür ederim
edit: texas'ın çocukluktan kalma bi anısını dinleyelim mi =)
ŤêΧâŠ:
İlkokul 2 veya 3. sınıfta ağrı patnosa giderken otobüsü jandarma çevirdi. O zamanlar teröristler jandarma kılığına girerek böyle çevirmeler yapıyordu. Asker otobüse kimlik kontrolü için girerken ayağı sendeledi ve sendelemesiyle otobüste bir sessizlik oldu. Herkes tedirgindi. O sessizliği sadece babam ve arkadaşlarının kendi silahlarına gizlice taktığı şarjör sesi bozdu. Ama asker toparlanma telaşıyla o sesi fark etmedi. Asker kimlik kontrolüne devam ederken genç birine kimlik sordu. O kişi posta eri olduğunu söyleyince kimlik kontrolünü yapan askerden gelen‘’tertip seninde işin zor, ama bunu ulu orta söylemesen daha iyi olur’’ cevabı herkesin tedirginliğini ortadan kaldırdı, Asker babamlara kimlik için geldiklerinde babamın verdiği cevabı hiç unutamam ‘’ bazen bir hareket insanı yaşamdan uzaklaştırırken, bir söz ise insanı hayata sıkıca bağlar’’…
the end :clap