****şuan msn'de kac kişi online***

nedensiz

Banned
Reaction score
0
msninize sunda kac kişi online oldunu söyleyin
baslıyorum
5

17 online 4 engelli hiçbiriyle konusmuyorum:)

arkdaşlar size ne milletin msn sinden maximus yada şirineye kastınızmı var her seferinde fazla mesai yapıyo yazık valla

fare_07' Alıntı:
arkdaşlar size ne milletin msn sinden maximus yada şirineye kastınızmı var her seferinde fazla mesai yapıyo yazık valla

arkadasım cvp yazmak zorunda degilsin
ben buraya paylasmaya geldim
muhebbete degil sen yorma güzel kafanıda
bırak site sahibi düsünsün cvp versin oke:goz:

ok arkadasım benim oyunum sacma olabilir ama seninde emege saygın yok
niyetin belli oyunu kapatmak böyle yaparak kac kişiyi siteden soguttununda farkında diilsin
bilmem bende anlatabildimmi

NEDENSİZ' Alıntı:
ok arkadasım benim oyunum sacma olabilir ama seninde emege saygın yok
niyetin belli oyunu kapatmak böyle yaparak kac kişiyi siteden soguttununda farkında diilsin
bilmem bende anlatabildimmi

bu bölümün modu degilim eğer olsaydım hiç düşünmeden kapatırdım ama yetkim deil birazdan mod arkdaş gelir konuya bakar son kararı o verir :victory artık bana cevap yazmassan bende cevap vermiyecem eger cevap vermek istersen özel mesaj atabilirsin bu konunu bu şekilde kirlenmesi konuyu kapatılmasını kesinleştirir

umarım sorunun benle kişisel değildir şu aralar o kadar fazla varki benle sorunu olan

ilk once actıgın konu ıcın emegın ıcın tesekkurlerımı sunuyorum.
ama yerı burası deıl herteldene tasıyorum. ınfatuate arkadasımız geregını yapsın. fare 07 arkadasımıza bu adar tepkı gostermenız cok yanlıs. o bunun oyun olmadıgını solemıs sadece ve dogruyu solemıs. ii forumlar.

19 kişiden 0 kişi online şu an :saskin :saskin

:vur :vur :vur

22 Ki$i onLine...Saat:19.00 Daha...Saat 21:00'Dan İtißaRen 50 onLine'ı GeçeR...Ama YaRısı HH'Den:D:D
eLLeRine SağLık..GüzeL PayLa$ım; )

Geri