kent55 istihbarat servisine gelen haberlere göre

Contract Killer dikkat ettiyseniz dün öğle saatlerinde forumda yoktu çünkü traji komik anlar yaşadı ...arkadaşlarıyla eski günlerin hatrına saklanbaç oynayan Contract Killer girdigi delikten çıkmayı beceremedi olay yerine hemen itfahiye ekipleri çagrıldı
itfahiye ekipleri arasında geçen dialog
----yok abi çıkmaz bu
-dinamitle kayayı patlasak olurmu acaba ???
----bi deneyelim
(güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm )

madness bu gün sabah saatlerinde forum kapısı önünde hertarafı bantlı bi şekilde bulundu...aldıgım bigilere göre kendsini susturmaya çalışan CADILAR en sonunda bantlamışlar bantı çıkarmaya çalışan forum görevlileri zor anlar yaşadı
:durdurun:durdurun:durdurun

yeni süper moderatör olmanın verdigi heycanıyla harıl harıl çalışan cehennem_zebanisi sabaha karşı pc başında hackhell formatına aykırı hareket ederken görüntülendi...(uyuma daha çok AÇACAK konu var:sneaky2::sneaky2:
:durdurun:durdurun

karma dün gece kimlgi belirlenemeyen 3-5 tane çapulçu hacker tarafından yıldızları gasp edilmeye çalışılmış ancak karma karşı koyunca falakaya yatırılınca kolu kırılmış geçmiş olsun
:hhmencool::hhmencool::hhmencool::durdurun

feryali ders notlarını okurken görüntüledik ve bütün gerçekleri öğrendik feryalin yöntemi kıss bu ne hal <

fayanb ve erdem bu gün sabaha karşı tramvaya asılırken böyle görüntülendi makinist onları görünce tramwaydan kovmuş..bu görüntü o kovulma anı gelmeden önceki beleş yolculuk gülüşleri

hackhell moderatör seçimlerinde Contract Killer üyelere hitap eederken bu şekil opjektiflerimize yakalandı ..pijamanın markası ne sorması ayıp hediye alıcamda< :durdurun:durdurun

sitede kitlediği konuları çöp kutusuna atarken diğer konulara ayağı takılıp yere düşen infatuate ayağını kırdı .... durumu öğrenen dark_angels hastane çıkışında infatuate yi karşılamaya geldi. karşısında dark 'ı gören infatuate ayağı kırılmış olsada mutlulugu kameralardan kaçmadı

dün gece kopuk dadı arkadaşlarıyla beraber ajdar'dan nane nane yi söylerken bi gece klubünde yakalandı ayrıca gizlice burundan ameliyat oldugu ögrenildi ondan günlerdir gözükmüyormuş temposu düşmüş megersem sebep buymuş< :durdurun:durdurun:durdurun

aldığımız son haberlere göre yassi VE eftalya rejimleini bozup tatlı yimeye başlamışlar...ardından canlı canlı görmek istedigimizde yanımızda götürdüğümüz tatlıyı elimizen kaparak karşımıza (oh canıma değsin oh ohhhhh diyerek yediler alacagınız olsun ikram etmediniz bilem kaç para verdim ben onlara biliyonuz mu canımı zor kurtardım:durdurun:durdurun:durdurun
kimine göre forum bana göre aile