şirine

sizi tanıdıgıma mutlu oldum herkesi tanımak isterim :D size mutluluklar

güzeL röportaj olmuş =)

saf oğLan :D

qüzeL olmus Eline SaqLık infatuate ..
Sirine Seni tanımak ta qüzeL ..
maximus kardesim kendine iyi baq : )

yenge çok güzeldi raportaj.
bu arada bakırkoY Bahçelı ewler arası kıraç için çekılmez ama
maxi dai için çekılır :)
omur boyu mutluklar ikinizede;)

güselmiş cd almak için o kdr yolu yürümek işte budur yhne size ömür boyu mutluluklar röp. için saolun =)

şirine' Alıntı:
bahsedelim hayatımın 100/99 u ona ait
aynen şirinem.
şirine' Alıntı:
lise sonda tanıştık kardeşi arkadaşım resim çektirmek için gitmiştim kendiside şipşakçı öle bana aşık olmuş aşkımdaan ölüyomuş falan :) tabi yok öle değilde aşık olduk işte beraber olunca genelde cem yılmaz izleriz o bana komik videolar izletir öle
burası olmamıs. tanısmamız sole gerceklesti fatma kardesımle aynı sınıfta okuyodu. 21 subat 2004 tarıhınde bizim dukkana yıllık resımlerı cektırmeye geldı. resımlerı cektırdı. tabı benı gorunce vurulmus bana kardesıme ne tatlı abın var demıs oda aranızı yapayım demıs. daha sonra kardesım bana abı sana fatmayı ayarlıyayım mı dedı. bende bılmem dedım. aksam kardesım uyuduktan sonra kardesımın cep telınden fatmanın numarasını aldım ve kendı cebıme kaydettım. ama bır kere olsun aramadım. aradan bır hafta gectıkten sonra resımlerını aldı. benım teldeozamanlar arıza vardı sık sık kapanıyodu. aksam 17:30 cıvarları benı aramıs ama cep kapalı oldugu ıcın bana rama raporu geldı bı baktım bırıcık askım sırıne. hemen o numarayıo aradım ama tanımıyomusum gıbı davrandım buyrun hanfendı dedım kımsınız benı aramıssınız dedım. oda bana ben fatma resımlere tesekkur etmek ıcın aradım dedı bende guldum. ben gulunce oda guldu ve gorusmek uzere dıyıp kapattık ve bu ılıskıye en buyuk adımı atmıs olduk. yanı o bana vuruldu :durdurun

şirine' Alıntı:
kırmızı pek sevmem ama mor evimin rengi olacağı kesin maxi çok iyi bilir mor
yaw tutturmus sana mor gomlek alcam dıye :D:D valla 1 senedır ugrasıyo ama aldırmadım sımdıye kadar ustune 3 tane gomlek aldı bana ama moru almadı daha.:D
şirine' Alıntı:
ackhell maximusla arama giren tek şey onun yüzünden de çok kavga etmiştik taaaki bende bağımlı olana kadar şimdi bi problem yok ama hatta maxiyle çok istediğimiz bişey oğlumuzu veya kızımızı forum oyunlarına mod yapmak dark yapar demi =)
yaw hakkaten ya ne kavaglar ettık en sonunda hh ıle tanıstı kendısıde kapıldı :durdurun.

şirine' Alıntı:
size hiç unutamayacağım bi anımı anlatayım arkadaşlar 3 sene önceydi yani maxiyle yeni tanışmıştık daha ilk defa buluşuşup taksime gitcektik maxi de kıraçı çok sever bende bunu biliyorum ona yeni çıkan albümünü almak istedim o zamanlarda okula gidip geliyorum param da yok cd 12 milyon (o zaman milyondu) bahçelievlerde oturuyorum bakırköydede okulum vardı o cd yi alabilmek için 3 gün boyunca bahçelievlerden bakırköye yürüyerek gidip gelmiştim :)
canımsın yaa bana anlattıgında bayaa bı aglamıstım. o gun dun gıbı aklımda. arabaya bındık bana cd yı uzattı ve hedıyem dedı. cok mutlu olmustum. hemen cd yı acıp dınlemeye basladık arabada, hafıf bır yagmur vardı ve trafık te cok yogundu. kıracın su sarkısı caldıgında hemen kendımden gectım ve ıste buda bızım sarkılarımızdan bır olsun dedım. işte o sarkı.
KIRAÇ --SENDEN BAŞKA
Gurbet elde bir başıma
Kimim var ki senden başka
Öldüm desem bir damla su
Veren mi var senden başka

Kekik kokan dağlarım yok
Bülbül öten bağlarım yok
Tutanacak dallarım yok
Neyim kaldı senden başka

Bana candan bir kez aşkım
Diyen mi var senden başka

Semaverde çayım sensin
Her çiçekte balım sensin
Ne gelirse senden gelsin
Canım mı var senden başka

Kekik kokan dağlarım yok
Bülbül öten bağlarım yok
Tutanacak dallarım yok
Neyim kaldı senden başka

Bana candan bir kez aşkım
Diyen mi var senden başka

bu arada bende basımdan gecen bır olayı anlatayım. sırıne ıle tanısamamızdan 1 hafta sonra tarıh 8 mart 2004. askımla bulusup bıraz gezmeye karar verdık ve bir cafeye gıttık. bıraz abartıp 3,5 4 saat aynı yerde oturduk . 4 capuchino 6 çay içtik üzerımde 34 mılyan vardı kalkma saatı geldı hesap ıstedım 38 mılyon hesap geldı 4 mılyon eksıyım vardı ne yapsam ne etsem dıye dusunuyodum ben bı tuvalate gıdeyım dedım. tavalate kaltım ve arkadasımı aradım. olum bole bole bı durum var dedım. arkadası aradım. ve gelıp tekrar oturdum askım hadı kalkalım dedı bana . bende dur ya bı cay daha ıcıp ole kalkalım dedım. 2 cay daha soledım. arkadasım gelene kadarda askımı oyaladım. baktım arkadas cepten arıyo dısarı cıkıp arkadastan parayı alıp geldım ve hesabı tekrar ıstedım 44 mılyon hesap geldı. odedım ve cıktık. cok zor bır gundu buna benzer bır kac olay daha yasadım ama kımseden para ıstemedım cebımdekı son damlasına kadar odedım. arabasız oldugum zamanlar evıme yuruyerek gıttım. ŞİRİNEVLER den GÜNGÖREN ' e

Şair Gibi adamsın =)
Valla HLl olsun..;)

demeK kardesim iLk adım karsıdan geLdi : )
olmadı yenge simdi böyle röportaj : )
yeni acıklamalar bekLiyoruz 4 gözLe : )

:D

Yengemizi de tanıdık :) Eniştemize olan saygım onun içinde mevcut :)

maximus 2-3 şiir daha yaz Romantizm'e dalıp kitap yapıcam bir tane :clap :clap :clap :clap

maximus abi o kadar çok şeye karşı çıkmışsınki en sonda bir şiir kapat konuyu :victory :victory

:) Bol Kırmızı güllü aşklar .. Mor renklide hayatlar :)

wayy maximus'unda hatırası gslmiş ne diyelim allah mutlulunuza arttırsın

guzell bı paylaşımm pek tanımıyorumm arkadaşları ama mutluluklar dılerımmm herşey gonlunuzcew olsunnn :)

Eline sağlık öncelikle güsel bi çalışma olmuşş rop.olayı
**Size gelince allah mutluluğunuzu daim etsin fazlasıyla hakediyosunuss..Bayıldım valla süpermiş.:D.Duygulandımda :(

Sevgili Fatma kardeşim ve sevgili Yaşar kardeşim;
İkinizin de kalpleri yeni yağan karlar gibi saf ve tertemiz.
Allah sizlere kalpleriniz kadar güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.
Röportaj çok samimi ve içten olmuş. İnafatuate'e teşekkürler...
Herşey gönlünüzce olsun...

herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum.
AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM BUNU BİLİYOSUN
aşık olma konusuna gelince maximusun anlattığına imzamı basarım.
başlangıcı ben yaptım kabul ediyorum ama iyikide kızlar hep erkeklerden beklemeli kızlar açılamaz sevdiğini söleyemez düşüncesini reddettim ve başlangıcı yaptım ilk adımı attım ve çok mutluyum tek dileğim hayatımın geri kalan kısmını yaşarla geçirmek

Hhde gıptayla baktığım çiftlerden birisiniz allah sizi hiç ayırmasın hayat boyu mutluluk sağlık huzur yanınızdan hiç ayrılmasın.. Sohbet çok içten doğal olmuş ikinizide teşk. elinize sağlık.:)

biz size böyle alıştık valla

maximus ve şirine ayrılmaz ikili bide

düğününüze gelicem ona göre hackhell ailesi olarak en az 100 arabalık konwoy yapmazsak

utanalım

benden 1 kesin:D devamı gelir sanırım

ManigatöR' Alıntı:
biz size böyle alıştık valla

maximus ve şirine ayrılmaz ikili bide

düğününüze gelicem ona göre hackhell ailesi olarak en az 100 arabalık konwoy yapmazsak

utanalım

benden 1 kesin:D devamı gelir sanırım

Sen kız getirirsen Adult team olarak zaten 100 arabalık konwoy yaparsın Manigatör :D :D :D :D ee 50 arabalıkta biz dersek 150 eder herşey sana bağlı:durdurun :durdurun

Geri