şifreler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogann123

New member
Reaction score
0
daha önce verildimi bilmiyorum ama anlamıyorum şu dosya şifreleme olayını burası zaten paylaşım siyesi neyi kimden saklıyoruz birde bu dosyaları şifrelemek niye
cogu kez şifreler kayboluyor dosyda gidiyor güme bunun ne mantıgı var şifre saklamak icndir ozaman kendine sakla verme dosya yada kaldırın şu şifre olayını birde bir cok dosya uyarı veriyor bazı arkadasşlar bizde deniyor galiba öle ise ayıp hani avas salak pro diyorum baska bir proda deyiyim ama oda uyarı veriyor bence salak olan avas deyil eger bu dosylar kontrol edilmiyorsa yazık olacak bu siteye böle devam ederse ben girmek istemiyorum yada mecbur kalırsam cafeden denerim saygılar ilgilenirseniz sevinirim

Çok basit bir mantıkla düşünürsen; upload edenin dosyayı koruması amaçlıdır.Site üyesi dışındakilerin başka şekillerde upload edilen siteye ulaşıp dosyayı indirebilmesini engelliyor :victory

Evet, O LinkLer Bu Sitenin Dışında da KuLLanıLıyor. ÖyLe OLunca UpLoad Edenin İnsiyatifinde Sitenin Tanıtımına da Katkı SağLıyor. Ayrıca Emek HırsızLığının Da Bi Bakıma Önüne Geçiyor. Burda Onca Uğraş VeriLip De YükLenen DosyaLarın Şifresini Bi Kenara Metin BeLgesine Kaydetmek Çok Da Zor OLmasa Gerek. Zâten ŞifreLer de GeneLLikLe hackhell, hackhell.com, www.hackhell.com Ya Da ÜyeAdı@Hackhell.Com ŞekLinde oLuyor. Bu Kadar da Sömürgen OLmayın Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri